New world. New skills

En investering i mennesker er en investering i fremtiden.

Arbejdsmarkedet er under hastig forandring, og omkring halvdelen af alle jobs kan ændre sig til nye de kommende år. Derfor er det vigtigt at sikre, at medarbejdere har de rette kompetencer til at gå en ny digital hverdag i møde. Men hvor begynder man? I løbet af de næste fire år investerer PwC 3 mia. US-dollars globalt i opkvalificering under overskriften ’New world, New skills’, herunder uddannelse af vores medarbejdere og partnere samt investeringer i teknologier. 

Læs mere om New world. New skills.

 

Upskilling kan kickstarte global vækst efter COVID-19

Upskilling af den globale arbejdsstyrke er nøglen til at stimulere den økonomiske vækst efter COVID-19-krisen. Det viser en ny global rapport fra PwC og World Economic Forum. Investeringer i uddannelse og nye kompetencer kan skabe 5,3 millioner nye arbejdspladser og øge BNP med 6,5 billioner dollars globalt inden 2030. Særligt mindre udviklede økonomier og lande med kompetencekløfter vil kunne opnå de største gevinster.

Læs rapporten her

Sådan opkvalificerer PwC 284.000 mennesker

Med COVID-19-krisen og arbejdsmarkedets hastige forandring er investeringer i digitalisering og opkvalificering rykket op på mange virksomheders dagsorden. Se med i denne video, hvor PwC’s ledere fortæller om, hvordan vi arbejder med at opkvalificere vores medarbejdere og partnere til at kunne navigere i en digital hverdag, samt hvilken værdi det har for os og vores kunder.

Playback of this video is not currently available

5:12

Playback of this video is not currently available

Udvikling af digitale kompetencer har høj prioritet for samfund, organisationer og regeringer. Se et uddrag af en film hvor NGO’er, politiske beslutningstagere og erhvervsledere forklarer, hvorfor opkvalificering til en digital verden er blevet så afgørende. 

Ti gode råd til opkvalificering

  • Fokusér på nogle få konkrete forretningsmål
  • Skab grundlaget for følelsesmæssigt medarbejderengagement
  • Opbyg en overbevisende fortælling og oplevelse
  • Involvér dem med de mest kritiske funktioner og færdigheder først 
  • Adfærd er det første, der skal ændres.
  • Vær åben for medarbejdernes egne idéer
  • Planlæg efter og engagér dig i en omfattende rejse
  • Involvér dem, der påvirker medarbejderkulturen
  • Tag alle med på rejsen, vær opmærksom på 'modstanderne'
  • Mål resultaterne og justér retningen undervejs.

Få punkterne uddybet

Hvordan kan vi hjælpe med digital opkvalificering?

Digital transformation er nøglen til fortsat vækst og lønsomhed, og til at sikre overlevelse på et omskifteligt marked. Digital Capabilities er jeres samarbejdspartner på den digitale rejse.

Læs mere

Bliv klar til den digitale fremtid. Vi bidrager til at udvikle den rigtige strategi. Vi vurderer bl.a. digital modenhed, tilpasser eksisterende forretningsmodeller, identificerer nye og sammen planlægger og indfører vi ny teknologi.

Læs mere

Sammen med vores kunder udvikler vi organisationer og implementerer strategier og strukturer, der er bygget til fremtiden.

Læs mere

Fælles indsats skal klæde verdens unge på til fremtiden

Fremtidens jobs vil kræve nye færdigheder. Færdigheder, som er svære at tilegne sig, hvis der mangler muligheder. Derfor har PwC indgået et samarbejde med UNICEF, som skal bidrage til at videreuddanne millioner af unge. Samarbejdet understøtter Generation Unlimited, et stort uddannelsesinitiativ for verdens unge, der skal hjælpe 1,8 milliarder unge mennesker godt på vej fra skole til arbejde inden 2030. Sammen med unge, virksomheder og politiske beslutningstagere vil vi arbejde for at skabe de nødvendige rammer for ungdommen. Samarbejdet er en vigtig milepæl i PwC’s New world. New skills.-rejse.   

Læs mere om samarbejdet mellem Unicef og PwC

 

Stærkere sammen

Hver i sær har PwC og Unicef nogle unikke kompetencer, der supplerer hinanden godt, så vi sammen kan gøre en endnu større forskel. I denne korte film svarer Bob Moritz, Chairman for PwC Network og Executive Director for Unicef Henrietta Fore, hvorfor opkvalificering er vigtigt og hvordan samarbejdet vil se ud.

Kontakt os

Jesper Vedsø

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2134 5307

Kim Domdal

Partner, Head of Business Transformation, PwC Denmark

Tlf: 3070 1853

Thomas Schaumburg-Müller

Partner, PwC Denmark

Tlf: 4098 8446

Følg PwC