PwC i Odense

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Odense.

Hos PwC i Odense lægger vi stor vægt på, at vores kunder oplever, at vi som statsautoriserede revisorer og rådgivere er tilgængelige, til stede og til at tale med. Vores engagerede team af kompetente revisorer og rådgivere har alle et indgående kendskab til Fyn, og gennem vores tilstedeværelse lokalt i Odense og på Fyn har vi opnået stor indsigt i lokale brancher og industrier.

Vi vil gerne være med til at udvikle Odense og Fyn for at skabe vækst i erhvervslivet. Vi støtter op omkring lokale initiativer, der inspirerer, udvikler og finder nye løsninger for det fynske erhvervsliv, ligesom vi selv initierer flere erhvervsnetværk og faglige arrangementer med samme agenda.

Fra vores kontor i Munkebjerg Business Park hjælper vi alle lige fra enkeltmandsvirksomheder til store børsnoterede selskaber - med at holde styr på deres regnskab, skat og salgsmål. På kontoret sidder eksperter, der kan hjælpe dig med skat, revisionsstandarder, regnskab og bogføring, ligesom vi altid kan trække på specialister, der kan rådgive om lige præcis din udfordring, da vi hver dag samarbejder med vores kolleger fra PwC-kontorer i hele Danmark.

Derudover har vi også på et globalt netværk med over 280.000 kolleger, som står klar til at hjælpe dig med revision, skat og rådgivning på tværs af landegrænser og på de markeder, hvor du allerede nu opererer, eller hvor du ønsker at operere i fremtiden.

Succes skaber vi sammen.

PwC i Odense

Munkebjergvænget 1, 3. og 4. sal,
5230 Odense

Tlf. 6314 4200

Find vej Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning

Playback of this video is not currently available

1:24

Milling Hotels: "Det er menneskerne i PwC, der skiller sig ud” 

For Milling Hotels gør PwC’s personlige og lokale rådgivning forskellen. PwC rådgiver den familieejede hotelkæde Milling Hotels om årsregnskab og løser øvrige økonomi- og driftsudfordringer. Ejer af Milling Hotels, Dorte Milling, sætter især stor pris på sin personlige rådgiver hos PwC, som gør en betydelig forskel i samarbejdet. 

Gartneriet Thoruplund A/S: “PwC’s medarbejdere er højt specialiserede.”

Samarbejdet med PwC giver Thoruplund A/S tryghed i hverdagen. Ejer Bodil Clara Johansen fortæller, at gartneriet altid er sikre på, at de ting PwC assisterer med er i orden. I PwC har gartneriet én kontaktperson, der altid ser virksomheden og gør, at Bodil Clara Johansen føler sig velkommen. Thoruplund A/S får blandt andet hjælp til årsrapporter og afgifter, og virksomheden kan også få besvaret spørgsmål til gartneriets bogholderi. For Bodil Clara Johansen er PwC’s størrelse afgørende, da det ifølge hende er en fordel, at de enkelte medarbejdere kan specificere sig og opnå stor viden inden for netop hendes branche.

Playback of this video is not currently available

0:59

Kontakt din rådgiver og revisor i Odense og på Fyn

Line Hedam

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4229

E-mail

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4224

E-mail

Mette Holy Jørgensen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

2199 6761

E-mail

Mikael Johansen

Partner, Business Unit Leder og statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4260

E-mail

Claus Damhave

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

3945 3937

E-mail

Mette Plambech

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

2425 4990

E-mail

Kontakt os

PwC Odense

Munkebjergvænget 1, 3. og 4. sal, 5230 Odense, PwC Denmark

Tlf: 6314 4200

Følg PwC