Bliv revisor

Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens økonomiske rådgivere. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi klæder fremtidens revisorer på til at være kundens mest betroede rådgiver.

Som Trustbuilder i PwC fastansættes du enten som trainee eller graduate fra første dag. Din faglige og personlige udvikling er i fokus, og du får derfor tildelt din egen career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får spændende opgaver, og at dine kompetencer bliver brugt på bedst mulig vis på relevante projekter.

Du kommer til at arbejde med spændende revisionsopgaver fra start i tæt samarbejde med kunder og kolleger, og du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Vil du være en del af vores fællesskab?

Så send din motiverede ansøgning, dit cv og karakterudskrift fra din nuværende og tidligere uddannelse. Vi forventer ikke du kommer ind med en masse erhvervserfaring. Til gengæld forventer vi, at du er motiveret, nysgerrig og klar til at lære.

Revisortrainee - ansøg her

Hellerup      Herning   

Revisorgraduate - ansøg her

Hellerup   

Din vej til at blive revisor - følg med i et af vores Trustbuilder-forløb

Revisortrainee

Playback of this video is not currently available

1:23

Som trainee i PwC bliver du uddannet som fremtidens økonomiske rådgiver gennem PwC’s uddannelsesforløb, Trustbuilder. Hos os er samarbejde og udvikling afgørende i et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø.

Du kan starte som trainee med følgende baggrunde: HHX, STX, Finansøkonom, som giver dig adgang til HD-studiet, eller enhver bachelor, som giver dig adgang til cand.merc.aud.

Læs mere om traineeprogrammet

Revisorgraduate

Playback of this video is not currently available

1:26

Som graduate i PwC bliver du klædt på med praktisk erfaring og undervisning gennem PwC’s uddannelsesforløb, Trustbuilder. Du kommer hurtigt ud og møder kunderne, hvor du bidrager til vores purpose om at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Vores graduateforløb henvender sig til dig, som har færdiggjort en lang videregående uddannelse.

Læs mere om graduateprogrammet

Du kan blive revisor med flere baggrunde

HHX, STX eller lignende

Ønsker du at starte dit forløb som Trustbuilder direkte efter endt ungdomsuddannelse, begynder du som revisortrainee. Her vil dit forløb hos PwC vare et sted mellem fem og syv år. Under forløbet gennemfører du del 1 og 2 af HD-uddannelsen, mens du arbejder fuldtid. PwC betaler for dine udgifter til uddannelsen, og du får løn under hele forløbet. Efter du har afsluttet HD, fortsætter du på kandidatuddannelsen cand.merc.aud.

Finansøkonom, Financial Controller eller lignende

Har du en baggrund som Finansøkonom, Financial Controller eller lignende, er det muligt at starte på Trustbuilder-forløbet som revisortrainee. Hvornår du starter på din HD2-uddannelse afhænger af din praktiske erfaring. PwC betaler for udgifterne til uddannelsen, og du får løn under hele forløbet. Efter du har afsluttet HD-uddannelsen, fortsætter du på kandidatuddannelsen cand.merc.aud. enten som deltidsstuderende eller fuldstidstuderende.

HA eller lignende bachelor

Har du afsluttet din bachelor, vil dit forløb som Trustbuilder strække sig over to til fire år. Du bliver fuldtidsansat som revisortrainee og starter som deltidsstuderende på cand.merc.aud. PwC dækker udgifterne til studiebøger, og du får stor fleksibilitet i forhold til eksamener og hovedopgave.

Cand.merc.aud.

Har du afsluttet din kandidat på cand.merc.aud., bliver du revisorgraduate hos PwC. Her vil du gennemgå vores Trustbuilder-forløb på to år, mens du arbejder fuldtid som Associate.

"Fremtidens revisor skal være kundens mest betroede rådgiver. I PwC skal vi gennem ledelse og uddannelse være de bedste til at klæde fremtidens revisorer på til netop denne opgave, og den rejse starter på Trustbuilder-programmet."

Rasmus Friis Jørgensen, partner og direktør i Assurance

Vil du være en del af vores fællesskab?

Så send din motiverede ansøgning, dit cv og karakterudskrift fra din nuværende og tidligere uddannelse. Vi forventer ikke du kommer ind med en masse erhvervserfaring. Til gengæld forventer vi, at du er motiveret, nysgerrig og klar til at lære.

Revisortrainee - ansøg her

Hellerup     Herning   

Revisorgraduate - ansøg her

Hellerup   

Tilmeld dig PwC's karrierenyhedsbrev

Gå på opdagelse i spændende karrierenyheder fra PwC, hvor du løbende får en masse inspiration til din karriere - hvad enten du er studerende eller har været på arbejdsmarkedet i flere år.

Gør undervisningen sjov og varieret med Karrierespillet

Karrierespillet er et fagligt indspark til skoler og uddannelsesinstitutioner, hvis formål er at styrke elevernes faglighed og praktiske forståelse - og samtidig være med til at sikre en sjov og varieret undervisning.

Har du nogen spørgsmål til os?

Sjælland

Natasha Berthelsen

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

3945 3191

E-mail

Simone Holtermann

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

3945 9870

E-mail

Daniel Stephan Søby

Associate, Human Capital, PwC Denmark

2175 6468

E-mail

Fyn og Jylland

Camilla Bech Jensen

Associate, Human Capital, Aarhus og Aalborg, PwC Denmark

2443 5683

E-mail

Diana Ravn

Senior Associate, Odense, PwC Denmark

2860 8287

E-mail

Henrik Forthoft Lind

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2373 2208

E-mail

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

E-mail

Kasper Ladekjær

Director, Assurance, Herning, PwC Denmark

2383 2031

E-mail

Kontakt os

PwC Human Capital

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Følg PwC