Financial Services Business System Integration

PwC's Financial Services Business System Integration udfører rådgivning i krydsfeltet mellem finans, IT og teknologi.

Vi har dyb faglig indsigt i finans- og finansielle systemer samt den bagvedliggende teknologi og er specialister inden for capital market, asset, risk og treasury management. I PwC har vi mange års rådgivnings- og implementeringserfaring fra finansindustrien samt finans- og treasury-afdelinger i større finansielle og ikke-finansielle virksomheder.

 • Brobygning mellem forretning og IT
  Vi er specialister og på forkant med de nyeste teknologier og regulering inden for capital market, asset, risk og treasury management. Vores ydelser karakteriseres som en brobygning mellem IT og forretning, hvor operationel implementering og udvikling af nye systemer, herunder forretningsmæssig fortolkning, analyse, modeludvikling og arkitektur design, ligger inden for vores kompetenceområder. Vi har dialog med forretningen og IT-eksperter og kan således forstå, specificere krav og være med til at implementere operationelt.
 • Integration af nye teknologier
  Nye teknologier kan forbedre og automatisere finansielle processer, serviceydelser og produkter samt levere beregninger og analyser på et stadigt højere niveau. Vi har kendskab til de nyeste teknologier og erfaring med at hjælpe vores kunder med etablering af moderne og innovative løsninger til integration og brug af finansiel data. Vi kan således hjælpe virksomheder med at integrere, udvikle og optimere løsninger i krydsfeltet mellem forretning og systemer.
 • Anskaffelse, implementering og drift af finansielle systemer
  Vores erfaring med systemer og finansiel data dækker bredt, hvorfor kan hjælpe med at opnå en optimal udnyttelse af systemer og integration i den eksisterende arkitektur. Vi yder rådgivning i udvælgelsen af nye systemer, implementering og konfigurering, samt følge integrationen helt til dørs med interface til fx data warehouse og eksisterende systemer. Derudover kan vi hjælpe din virksomhed med at lave analyser af data og rapportering. Vi sikrer processen ved at have en aktiv rolle i alle faserne på et detaljeret niveau.
 • Treasury Management
  Vi rådgiver og hjælper virksomheder med at optimere deres treasury organisation og tilpasse til ændrede vilkår og omstændigheder i markedet. Hver eneste virksomhed er forskellig, hvorfor vi skræddersyer løsningsarkitekturen, så den virker for den enkelte kunde med henblik på at få den maksimale effekt. Via vores globalt førende PwC treasury-netværk har vi adgang til erfaring med alle typer af systemer og faglige områder herunder PwC værktøjer, der kan hjælpe virksomheder fra udformning af strategi til eksekvering. 

Kontakt os

Niels Larsen

Partner, Financial Services, PwC Denmark

Tlf: 2022 2033

Følg PwC