Financial Services Data & Systems

Data & Systems udfører rådgivning i krydsfeltet mellem de finansielle fagområder og systemer, data warehouse samt myndighedsrapportering.

PwC Financial Services - Data & Systems udfører rådgivning i krydsfeltet mellem de finansielle fagområder og systemer, data warehouse samt myndighedsrapportering. Vi er specialister inden for fagområderne asset-, risk-, og treasury management samt capital markets. De understøttende systemer kan både være egenudviklede specialløsninger og store standardsystemer. Vi har mange års rådgivnings- og implementeringserfaring fra både finans- og energisektoren samt større ikke-finansielle virksomheder.

  • Vi har dyb indsigt i hele processen fra anskaffelse til implementering af finansielle systemer
    Vi kan både yde ekspertrådgivning i udvælgelsen af nye systemer, implementering og konfigurering, samt følge integrationen helt til dørs med interface til data warehouse og eksisterende systemer. Vi sikrer processen for jer ved at være med i alle faserne på det mest detaljerede niveau.
  • Vores tilgang er struktureret og med fokus på leverancer
    Vi rådgiver og implementerer ud fra en gennemprøvet metode, der overordnet består af analyse, udvælgelse, design, realisering og optimering. I alle faser holder vi fokus på den aftalte leverance og sikrer, at vi kommer hele vejen rundt. Vi leverer løsninger, hvor prototyper tidligt kan testes, og hvor fundamentet muliggør udvidelse og løbende vedligeholdelse.
  • Specialviden og brobygning
    Vores erfaring med systemer dækker bredt. Vi har stor erfaring i medvirken til en mere optimal udnyttelse af systemerne og deres integration i den eksisterende arkitektur. Vi er specialister i operationel implementering og udvikling af systemer og enterprise data warehouse bl.a. til myndighedsrapportering, herunder forretningsmæssig fortolkning, analyse, modeludvikling og arkitekturdesign. Vi bygger bro mellem forretningen og it-udviklere og kan således udfylde det behov, der er i krydsfeltet mellem it og forretningen.

Kontakt os

Niels Larsen

Partner, Financial Services, PwC Denmark

Tlf: 2022 2033

Følg PwC