PwC i Aarhus

Rådgivning og revision af lokale revisorer i Aarhus med internationalt netværk.

loading-player

Playback of this video is not currently available

SHIP-LOG: “I PwC kalder de en spade for en spade - og de holder, hvad de lover”

SHIP-LOG var kommet til et punkt, hvor de havde brug for at blive en del af noget større for at kunne blive ved med at vækste. I tæt samarbejde leverede PwC hele pakken af ydelser og rådgivning i forbindelse med virksomhedens ejerskifte. Men det, som Simon Steenholt, Group CEO og partner, sætter allermest pris på ved samarbejdet er, at PwC altid kalder en spade for en spade og leverer på det, som de lover. SHIP-LOG er en international shipping-virksomhed med base i Aarhus, hvor de er 60 medarbejdere.

PwC i Aarhus

Jens Chr. Skous Vej 1,
8000 Aarhus

Tlf. 8932 0000

Find vej

Vi fokuserer på at skabe vækst i lokalsamfundet omkring Aarhus. Vores revisor-team hjælper hver dag store og små virksomheder såvel som selvstændige og børsnoterede selskaber med at holde styr på skattespørgsmål og komplicerede regnskaber. Vores lokale tilstedeværelse og samarbejde med virksomheder i Aarhus og omegn har givet os stor indsigt i de lokale forhold, brancher og industrier. 

Vi udfører revision for lokale virksomheder i nærområdet inden for en lang række erhverv som eksempelvis: ejendomsmæglere, produktionsvirksomheder, tandlæger og større handelsvirksomheder.

I Aarhus rådgiver vi blandt andet inden for:

  • International skat
  • Internationale revisionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Ansættelseskontrakter
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Ledelsesberetninger
  • Mv.

Rådgivning og revision af din revisor i Aarhus og globalt

PwC er et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Fra vores lokale afdeling i Aarhus samarbejder vores revisor-team dagligt med kolleger fra 14 andre lokale kontorer i Danmark. Dette er din sikkerhed for, at vi altid har en revisor, der kan løse lige præcis dine udfordringer, hvad enten det handler om revision, skat eller moms.

Derudover tilfører vi viden og erfaring fra vores internationale netværk, der består af flere end 223.468 kolleger fra hele verden. 

Kontakt din rådgiver og revisor i Aarhus

Claus Lindholm Jacobsen

Partner, statsaut. revisor, Aarhus, PwC Denmark

8932 5528

E-mail

Kontakt os

Emil Uggerhøj
Senior Manager, PwC Denmark
Tlf: 9635 4020
E-mail

Følg PwC