Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC i Esbjerg

Lokale revisorer med et internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Esbjerg

Vores lokale team af rådgivere og statsautoriserede revisorer har med base i Esbjerg en bred kontakt til virksomheder i alle størrelser i hele regionen. Vi har en dyb og vidtfavnende industri- og brancheindsigt. Vi arbejder dagligt for at skabe mere tillid i vores samfund, og i PwC tror vi på, at succes skaber vi sammen.

Vores mere end 2.400 medarbejdere i Danmark hjælper derfor dagligt såvel børsnoterede og internationale koncerner som ejerdrevne virksomheder i alle størrelser samt ikke mindst den lokale iværksætter.

Vi hjælper vores kunder med revision, bogføring, skat samt rådgivning indenfor strategi, forretningsudvikling, optimerings- og  forandringsprocesser, digitaleringsprojekter, robotics samt sikring mod hackerangreb, køb og salg af virksomheder, generationsskifte og meget andet.

Vores lokale skatteafdeling i Esbjerg hjælper dagligt vores kunder med skatterådgivning indenfor international skat, selskabsskat, omstruktureringer, personskat, moms samt told og afgifter. Du er velkommen til at ringe til vores ledende partner Palle H. Jensen på 2961 3097 for at høre mere om mulighederne for et samarbejde.

Vores lokale PwC-afdeling er en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi samarbejder vi dagligt med de øvrige kontorer i Danmark og over 2.400 specialiserede kolleger, som vi kan trække på, når vi hjælper vores kunder. Desuden trækker vi på et globalt netværk med kolleger fra hele verden.

PwC i Esbjerg

Esbjerg Brygge 28,
6700 Esbjerg

Tlf. 7612 4500

Find vej  Kontakt os

 

Playback of this video is not currently available

Scan Bejds: "Sammen med PwC skabte vi rum for vækst - og en økonomisk besparelse på 8 mio. kr."

Forkerte beslutninger kan have store konsekvenser for din virksomhed, og derfor er det altafgørende for Matthias Trum, CEO i Scan Bejds, at have en rådgiver man kan stole på. Matthias inddrager PwC i alle store spørgsmål vedrørende hans virksomhed, uanset om det drejer sig om generationsskifte, forhandlinger med banken eller sparring på strategi og muligheder for vækst - og det var bl.a. med til at spare Scan Bejds for 8 mio. kroner. Scan Bejds beskæftiger sig med overfladebehandling af metal og ligger i Kolding, hvor de i dag er 25 ansatte.

Mød vores statsautoriserede revisorer i Esbjerg

Palle H. Jensen

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2961 3097

E-mail

Henning Tønder Olesen

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2334 3764

E-mail

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

E-mail

Birgitte Larsen

Senior Manager, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2961 5928

E-mail

Stefan Dracea

Senior Manager, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2141 6081

E-mail

Hans Eskildsen

Senior Manager, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2445 2866

E-mail

Kontakt os

PwC Esbjerg

Stormgade 50. 6700 Esbjerg, PwC Denmark

Tlf: 7612 4500

Følg PwC