PwC i Esbjerg

Lokale revisorer med et internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Esbjerg

Vores lokale team af rådgivere og statsautoriserede revisorer har med base i Esbjerg en bred kontakt til virksomheder i alle størrelser i hele regionen. Vi har en dyb og vidtfavnende industri- og brancheindsigt. Vi arbejder dagligt for at skabe mere tillid i vores samfund, og i PwC tror vi på, at succes skaber vi sammen.

Vi vil gerne være med til at udvikle og skabe vækst i erhvervslivet. Vi støtter op omkring lokale initiativer, der inspirerer, udvikler og finder nye løsninger for det jyske erhvervsliv, ligesom vi selv faciliterer flere erhvervsnetværk og faglige arrangementer.

Fra vores kontor på Esbjerg Brygge hjælper vi vores kunder med revision, bogføring, skat samt rådgivning indenfor strategi, forretningsudvikling, optimerings- og forandringsprocesser, digitaliseringsprojekter, bæredygtighed, cyber security, køb og salg af virksomheder, generationsskifte og meget andet.

Vores lokale PwC-afdeling er en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi samarbejder vi dagligt med de øvrige kontorer i Danmark og over 2.500 specialiserede kolleger, som vi kan trække på, når vi når vi dagligt hjælper såvel børsnoterede og internationale koncerner som ejerdrevne virksomheder i alle størrelser samt ikke mindst den lokale iværksætter. Desuden trækker vi på et globalt netværk med kollegaer fra hele verden.

PwC i Esbjerg

Esbjerg Brygge 28,
6700 Esbjerg

Tlf. 7612 4500

Find vej  Kontakt os

 

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning

Playback of this video is not currently available

1:13

LNT A/S: “Rådgivningen overgår, hvad jeg ellers har oplevet”

LNT A/S er specialister i pladebearbejdning og får hjælp fra PwC til at udarbejde deres årsregnskab. PwC rådgiver også LNT A/S om miljø, bæredygtighed og hjælper dem med ESG-rapporter.

Direktør Lars Torp fortæller, at han har en rigtig god kemi med sin rådgiver og beskriver rådgivningen som “super god”. Han roser blandt andet PwC for at have god indsigt i netop hans branche.

Dan Ren Service A/S: "Den tætte kontakt med revisoren er guld værd.”

For Dan Ren Service A/S er PwC en god og tro væbner, hvor virksomhed og revisor har en tæt relation. John F. Lindquist, der er direktør og ejer i Dan Ren Service A/S, samarbejder med PwC på adskillige områder. Det er blandt andet i forhold til aflæggelse af månedsrapporter, som i sidste ende munder ud i en årsrapport. PwC hjælper derudover ejerlederen med diverse rådgivningsopgaver fx om udvidelse af Dan Ren Service A/S, opkøb, skatte- eller privatrådgivning i forbindelse med virksomhedens holdingselskaber. John F. Lindquist fortæller selv, at PwC har været med til at skubbe virksomheden i den rigtige retning.

Playback of this video is not currently available

1:05

Mød vores statsautoriserede revisorer i Esbjerg

Palle H. Jensen

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2961 3097

E-mail

Henning Tønder Olesen

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2334 3764

E-mail

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

E-mail

Birgitte Larsen

Senior Manager, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2916 1966

E-mail

Stefan Dracea

Partner, Statsautoriseret revisor, Esbjerg, Esbjerg, PwC Denmark

2141 6081

E-mail

Hans Eskildsen

Senior Manager, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2445 2866

E-mail

Kontakt os

PwC Esbjerg

Esbjerg Brygge 28, 6700 Esbjerg, PwC Denmark

Tlf: 7612 4500

Følg PwC