Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC i Hillerød

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Hillerød.

Uden styr på økonomien er det svært at få succes med sin forretning. Med hjælp fra en statsautoriseret revisor fra PwC i Hillerød kan du få et præcist finansielt overblik og dermed mulighed for at sikre det mest optimale resultat i din virksomhed.

Vores revisorteam i Hillerød har et indgående kendskab til Hillerød og Nordsjælland samt dyb industri- og brancheindsigt. Hos PwC i Hillerød har vi fokus på at skabe vækst i lokalsamfundet, og til dagligt udfører vi revision, bogføring og rådgiver en lang række virksomheder i Hillerød inden for flere forskellige erhverv, herunder ejendomsmæglere, håndværkere, produktionsvirksomheder, landbrug, tandlæger og større handelsvirksomheder. Vi rådgiver blandt andet inden for økonomiske analyser, generationsskifte, årsregnskaber og EU projekter. 

PwC i Hillerød er et lokalt kontor i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi er en del af et internationalt netværk af revisionskontorer i mere end 157 lande. Derfor har vi indgående viden om både internationale og lokale forhold, hvilket sikrer dig rådgivning om revision og regnskaber på højeste niveau, lige meget om du er lokal håndværker, forretningsdrivende i Hillerød eller har et mere internationalt udsyn i din virksomhed. Derfor kan vi også rådgive i international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab og international bogføring.

PwC i Hillerød

Milnersvej 43,
3400 Hillerød

Tlf: 4825 3500

Find vej Kontakt os

Playback of this video is not currently available

Brandvenue: "Jeg var bange for, PwC var dyre - faktisk koster de mindre end min tidligere revisor"

PwC er fast sparringspartner for Brandvenue, når det kommer til spørgsmål omkring virksomhedens økonomi og udvikling. Og netop den personlige og direkte sparring er altafgørende for Mark Corke, adm. direktør i Brandvenue, når det kommer til valget af revisor. Og selvom pris ikke er altafgørende, så har det også været et plus at lære, at det ikke behøver at koste en formue at være kunde hos PwC. Mark Corke stiftede Brandvenue i 2006 og har i dag 10 ansatte og ligger på Frederiksberg.

Kontakt din rådgiver og revisor i Hillerød

Henrik Aslund Pedersen

Partner, Hillerød, PwC Denmark

5575 8724

E-mail

Brian Rønne Nielsen

Partner, Hillerød, PwC Denmark

3945 9165

E-mail

Michael Krath

Partner, statsaut. revisor, Hillerød, PwC Denmark

2362 5154

E-mail

Michael Blom

Director, statsaut. revisor, PwC Denmark

5575 8735

E-mail

Mogens Rasmussen

Director, statsaut. revisor, PwC Denmark

5575 8714

E-mail

Carsten Blicher

Director, statsaut. revisor, PwC Denmark

5575 8760

E-mail

Preben Bøgeskov Eriksen

Senior Manager, statsaut. revisor, PwC Denmark

5575 5530

E-mail

Steen Biilmann

Director, Hillerød, PwC Denmark

3945 3289

E-mail

Kontakt os

PwC Hillerød

Milnersvej 43, 3400 Hillerød, PwC Denmark

Tlf: 4825 3500

Følg PwC