Interim Assistance

– både på leder- og medarbejderniveau

Få fleksibilitet i kraft af midlertidige ekstra kompetencer og ressourcer til din økonomifunktion

Hvis centrale nøglemedarbejdere siger op, kan løsningen være midlertidig assistance fra PwC’s nøje udvalgte medarbejdere – både på leder- og medarbejderniveau.

Vi kan tilbyde jer stærke personlige og faglige kompetencer til alle de funktioner, der varetages i virksomhedens økonomi- og regnskabsafdeling, og vores erfarne medarbejdere kan træde til med kort varsel og sikre en hurtig og målbar effekt.

Samtidig kan vores medarbejdere trække på et bagland af eksperter og specialister, hvis de konkrete opgaver kræver det. Vi vil igennem opgavens varighed kunne skalere op og ned, så de rigtige kompetencer og ressourcer er tilstede for at løse opgaven optimalt.

 

Nyheder og udgivelser

Nye regler om konfiskation af køretøjer ved vanvidskørsel: Betydning for dig som arbejdsgiver

Nye regler om konfiskation af køretøjer ved vanvidskørsel: Betydning for dig som arbejdsgiver

De nyligt vedtagne regler om vanvidskørsel medfører, at der skal ske konfiskation af et køretøj anvendt til vanvidskørsel, uanset om føreren selv er ejer af køretøjet eller køretøjet er ejet af tredjemand. Det kan få konsekvenser for dig som arbejdsgiver, hvis din medarbejder kører vanvidskørsel i en firmabil eller i en af virksomheden ejet eller leaset bil. Får din medarbejder konfiskeret en firmabil, må du søge dit tab dækket gennem et erstatningskrav mod medarbejderen.

Kontakt os

Thomas Stockmarr

Thomas Stockmarr

Partner og leder af CFO Service , PwC Denmark

Tlf: 3093 4205

Følg PwC