PwC NextGen

Connect. Learn. Lead.

Vores tilbud til unge entreprenører og efterfølgere i familievirksomheder

Find din indre entreprenør

Tilbuddene fra PwC NextGen er designet til at understøtte den næste generation i de danske familievirksomheder i takt med, at de erhverver den viden, selvtillid og de lederevner, som er nødvendige for at håndtere udfordringen på den rigtige måde. Vi er glade for at introducere dig til vores nye holistiske tilgang, som hjælper unge entreprenører og efterfølgere gennem deres individuelle rejse til succes.

PwC NextGen Education tilbyder som noget nyt NextGens fra hele verden en serie af træningsprogrammer målrettet aldersgrupper mellem 16 og 36 år. Programmerne gennemføres på berømte internationale Business Schools, og de er designet til at hjælpe unge efterfølgere med at udforske deres individuelle styrker og interesser, accelerere deres viden og lede deres vej ind i familievirksomheden.

 

Connect.

PwC NextGen Club

Netværk er en væsentlig del af livet. Vi skaber kontakt til andre mennesker for at dele og udveksle interesser, forfølge vores karrieremål og opbygge relationer. For at hjælpe dig med at gøre alt dette, kan du blive en del af vores globale NextGen-netværk og møde ligestillede fra hele verden. Du vil blive inspireret af ikoniske familievirksomhedsledere, succesfulde erhvervspersoner, entreprenører og digitale guruer. Og vi vil hjælpe dig med at skabe kontakt til de mennesker i vores netværk, som du tror vil bidrage til din udvikling.

Find din NextGen Club

 

Learn.

PwC NextGen Education

Entreprenørskab er en tankegang – hvilket betyder, at det ikke bare kan undervises i et klasseværelse. Derfor er vores NextGen Education rettet mod oplevelsesmæssig læring, inspiration og personlig udvikling. Du kan lære direkte fra anerkendte akademikere, erhvervspersoner og dine ligestillede fra hele verden i et miljø, der er både eksklusivt og inklusivt. Lad os arbejde sammen for at udforske dine styrker, accelerere din viden og hjælpe dig med at navigere din vej til personlig succes.
 

Læs mere om PwC globale education events

Lead.

PwC NextGen Leader Experience

Gode ledere skaber gode følgere. Så hvorfor skal folk følge dig? For at besvare dette spørgsmål bør du udvikle dit personlige brand. Lad os derfor hjælpe dig med at forme din vision for din egen virksomhed eller videreudviklingen af din familievirksomhed. Vores unikke NextGen Leader Experience-serie, mentorprogrammer og Thought Leadership er designet til at løfte og udnytte dine personlige styrker og talenter. Lad os guide og inspirere dig til at sætte dit aftryk som en visionær leder. Sammen kan vi nytænke det mulige.
 

Læs mere

Kontakt os

Karina Hejlesen Jensen

Partner, Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3276

Martin Esven

Director, Business Development, PwC Denmark

Tlf: 3945 3346

Følg PwC