Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Trustbuilder

Bliv kundens mest betroede rådgiver og hjælp med at navigere på en spændende digital rejse.

Trustbuilder - uddannelsen for fremtidens økonomiske rådgivere

Vil du uddanne dig som revisor i et inspirerende arbejdsmiljø? Du bliver en af kundernes mest betroede rådgivere på en spændende digital rejse.

Vi sætter vores kunder og deres behov i centrum og finder de bedste løsninger for lige præcis deres virksomheder. Du bliver derfor klædt på til at forstå dine kunders markeder og de udfordringer, de skal navigere i. Du skal være med til at hjælpe dine kunder på vej og vise dem nye muligheder, herunder løsninger på baggrund af nye digitale værktøjer.

Bedste start på karrieren i et stærkt fællesskab

Hos PwC er din udvikling i fokus, og din tilknytning til vores uddannelsesforløb Trustbuilder fortsætter langt ind i din karriere. De første uger i PwC tilbringer du sammen med dine nye kolleger i Trustbuilder-forløbet, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og lokationer i PwC. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende. Forløbet giver dig et stærkt fundament for resten af din karriere.

Sideløbende med Trustbuilder-forløbet kommer du til at hjælpe vores kunder med komplekse forretningsudfordringer. Du arbejder i teams og får mere ansvar og indflydelse i takt med, at du udvikler dine kompetencer inden for revision og forretningsforståelse. Du kan også på længere sigt vælge en karriere som statsautoriseret revisor – PwC støtter dig hele vejen.

Kontakt os

Simone  Veng Essemann

Simone Veng Essemann

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3900

Emily  Signe Rostrup Nowicki

Emily Signe Rostrup Nowicki

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3359

Simone Holtermann

Simone Holtermann

Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 9870

Følg PwC