Brancheanalyse af restaurationsbranchen

I PwC har vi i den seneste årrække haft fokus på restaurationsbranchen. Det er en branche, som udvikler sig enormt og er følsom for konjunkturer, der er hård konkurrence, og kundernes efterspørgsel er ligeledes under konstant udvikling.

Inspiration til Succes

Restaurationsbranchen har oplevet en markant udvikling og er blevet et trækplaster for mange turister som følge af den nordiske madbølge. Hidtil har særligt restauranterne i København haft glæde af dette, men nu ser vi, at også andre byer nyder godt af udviklingen. Dette ses bl.a. ved de uddelte Michelin-stjerner i Århus, Fredericia, Hørve, Henne, Præstø og på Bornholm. Restauratørerne har tilmed formået at vække danskernes interesse for mad og herigennem påvirket danskernes restaurantvaner – fra kun at tage ud at spise ved særlige lejligheder til, at vi i større grad spiser på restauranter til hverdag.

Udover en gennemgang af nøgletalsanalysen for restaurationsbranchen sætter vi også fokus på andre aktuelle temaer for branchen.

Du kan bl.a. læse om:

  • Fokuserede styringsværktøjer
  • Tendenser i branchen
  • Administrative løsning til restaurationsbranchen.

Kontakt os

Steffen Kaj Pedersen
Partner, Assurance
Tlf: 3945 3078
E-mail

Følg PwC