Business Ethics & Forensics

PwC’s afdeling for Business Ethics & Forensics giver adgang til et lokalt team samt til mere end 3.400 eksperter fra hele verden.

De finansielle- og omdømmemæssige risici ved økonomisk kriminalitet og konflikter kan være enorme. Vores team af statsautoriserede revisorer, dataanalytikere og computer forensic eksperter kan være med til at undersøge, analysere og løse potentielle kriser. Eller endnu bedre, yde rådgivning og sparring, inden problemerne opstår.

 

 

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Seneste nyheder

Brancheanalyse for elektrikere

PwC har i år valgt at udarbejde en brancheanalyse for mindre og mellemstore elektrikervirksomheder, hvor vi sætter fokus på de seneste års udvikling i branchen ud fra relevante nøgletal. Det giver dig som ejer mulighed for at sammenligne din virksomhed med gennemsnittet for branchen og bruge branchens nøgletal til inspiration i din egen virksomhed. Ud over at have fokus på udviklingen i relevante branchetal har vi medtaget et par aktuelle emner i vores brancheanalyse, som din virksomhed kan have gavn af: Den nye ferielov – er din virksomhed klar? Egen bil eller firmabil? Implementering af EU-persondataforordningen – blev du klar?

Rusland indfører vejledning for gensidig aftaleprocedure (MAP)

Det russiske Finansministerium har godkendt en vejledning for gensidig aftaleprocedure (Mutual Agreement Procedure (MAP)) i forbindelse med anvendelsen af dobbeltbeskatningsoverenskomster. Kun få virksomheder har indtil nu haft succes med en gensidig aftaleprocedure i Rusland, men det forventes, at den nye vejledning vil vende den gensidige aftaleprocedure til en realistisk mulighed og skabe en nemmere vej til at løse dobbeltbeskatningstvister.

Innovation, bæredygtighed og tæt kundesamarbejde er vejen til fremtidig vækst i kemikalieindustrien

Rekord mange topledere i kemikalieindustrien tror på vækst på den korte bane. Til gengæld er andelen af topledere, der tror på vækst på den lidt længere bane faldet til laveste niveau i fem år. Det skyldes en usikker fremtid med klimaforandringer og -politikker, der spiller en stadig større rolle i industrien, viser PwC’s CEO Survey 2019 blandt knap 50 topledere inden for kemikalieindustrien.

Kapitalforvalterne: Fokus på nytænkning, effektivisering og digitale løsninger samt talenter skal skabe vækst

Ifølge PwC’s CEO Survey 2019 forventer mere end hver tredje topleder inden for kapitalforvaltning et fald i den globale økonomi det kommende år. Og blot hver tredje tror i høj grad på vækst i egen virksomhed i 2019, hvilket er det laveste niveau i fem år. Udviklingen kan tilskrives globalisering af industrien, uro på det globale marked og behov for nytænkning inden for teknologi.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Head of Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Henrik Jensen

Partner, Risk Assurance Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9218

Følg PwC