Data Analytics

Hvordan kan din virksomhed bearbejde den enorme mængde af data, så tal og fakta forvandles til brugbar information og strategisk indsigt?

De fleste virksomheder ved, at den stadigt stigende mængde af opsamlede data er et af virksomhedens vigtigste aktiver og kan være guld værd for at sikre fremtidig vækst og afdække såvel eksterne som interne risici. Men udfordringen er, hvordan din virksomhed bearbejder den enorme mængde af data, så tal og fakta forvandles til brugbar information og strategisk indsigt.

Fra data til information og indsigt

Hos PwC har vi erfarne specialister, der arbejder med data analytics, som kan give din virksomhed pålidelig og faktabaseret indsigt i data, der kan løse specifikke forretningsmæssige problemstillinger som understøtter dine forretningsmæssige beslutninger.

Vi hjælper bl.a. med:

Præventive dataanalyser i forhold til besvigelser og anden økonomisk kriminalitet. Vi hjælper også, hvis skaden er sket. I samarbejde med vores forensic-eksperter gennemsøger vi data for bl.a. outliers og mønsterafvigelser for at finde indikatorer på besvigelser eller anden utilsigtet adfærd.

Læs mere om Forensic Data Analytics

Kortlægning og analyse af virksomhedens processer, aktiviteter og brugeradfærd ud fra virksomhedens data – også kaldet Process Intelligence. Fakta, som eksempelvis tid, beløb eller andre relevante attributter, tilknyttes processer og aktiviteter for at give detaljeret indsigt i virksomhedens processer.

Læs mere om Process Intelligence

Håndtering af store datamængder, dataanalyser og rapportering til at understøtte arbejdet i virksomhedens interne revision ved til at give indsigt i data relateret til interne og eksterne risici. Vi hjælper også med generel finansrapportering.

Hvorfor PwC?

Data og Analytics er kernen i alt, hvad vi gør som PwC.

Vi hjælper dig med at udnytte dine data til at skabe værdi for din virksomhed. Vi arbejder såvel lokalt som globalt, på tværs af brancher og kompetenceområder, hvor vi kan bidrage med indsigt fra vores store netværk af branche- og fagspecialister.

Kontakt os for at høre nærmere. Du finder vores kontaktdetaljer her på siden.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Leder af Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Følg PwC