IFRS

De internationale regnskabsregler, IFRS (International Financial Reporting Standards), er en stor udfordring for både ledelse og medarbejdere. Reglerne er omfattende og komplicerede og ofte meget vanskelige at fortolke, når konkrete problemstillinger skal løses.

Kender du det?

  • du ønsker at kende effekten på resultat og nøgletal ved en overgang til IFRS – og vil gerne vide, om virksomhedens resultat bliver mere svingende eller ej?
  • du vil sikre, at virksomheden har tilstrækkelige ressourcer og de rette kompetencer til at gennemføre overgangen til IFRS og implementere de nødvendige ændringer i virksomheden?
  • du mangler overblik over de data, som virksomheden skal indsamle og systemerne kunne generere – og ved ikke, om kontrollerne sikrer overholdelse af IFRS?
  • du har brug for at forstå ændringerne, som har væsentlig indflydelse på netop din virksomhed – og vil gerne vide, hvad god praksis er inden for din branche?
  • du ønsker at optimere alle beslutninger affødt af overgangen til IFRS og samtidig sikre, at der ved overgangen bliver fokuseret på overordnede forretningsmuligheder?
  • du ønsker at afklare hvilke konsekvenser et evt. aftalegrundlag vil have af regnskabsmæssig betydning. Derudover input til hvilke elementer der skal ændres i et aftalegrundlag, for at den regnskabsmæssige behandling samtidig ændres?

Hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed indenfor IFRS

Vi har mange års erfaring i at rådgive om IFRS og står til rådighed, hvis du har brug for assistance. Hos PwC når vi hele vejen rundt om IFRS - vi tilbyder uddannelse, rådgivning af enhver art, opdatering, foredrag og publikationer m.m. Læs mere i venstremenuen.

Kontakt os om IFRS og regnskab

Har du brug for sparring, eller vil du høre mere om de opgaver, vi har løst med vores kunder? Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende møde med en af vores IFRS-eksperter.

Kontakt os

Henrik Steffensen

Partner, leder af Accounting Advisory Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 3214

Jan Fedders

Global IFRS-partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 9101

Følg PwC