Grøn skat & legal

Grøn omstilling går hånd i hånd med tax & legal.

Klima og den grønne omstilling er for alvor oppe i tiden. Virksomhederne efterspørger som aldrig før grønne alternativer til det konventionelle og politikerne skaber ny lovgivning, som skal fremme den grønne omstilling. Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan skat og legal kan understøtte den grønne omstilling i din virksomhed, samt holde dig ajour med nye initiativer, lovgivning og aktuelle trends på området. 

Se eller gense inspirerende webcasts

Dyk ned i aktuelle tendenser, væsentlige udfordringer og muligheder inden for bæredygtighed og få enfaglig opdatering, når det passer dig. 

På vores webinarer får du perspektiver og viden fra industriledere og PwC's eksperter, som giver dig indsigt i de nyeste tendenser, udfordringer og muligheder. Du kan også få  praktisk viden og gode råd til, hvordan din virksomhed påbegynder den bæredygtige omstilling.

Rapport: Forslag til beskatning af udledning af CO2

Ekspertgruppen for en grøn skattereform fremfører i sin første delrapport tre CO2-afgiftsmodeller, hvor der sker en hel eller delvis omlægning af de nuværende energiafgifter til en CO2-afgift, så afgiften bedre afspejler, hvor hårdt de forskellige fossile brændsler belaster klimaet.

Hent rapporten Læs nyheden

Kontakt os

Lars Koch Vinther

Lars Koch Vinther

Partner, PwC Denmark

Tlf: 2321 1367

Joan Faurskov Cordtz

Joan Faurskov Cordtz

Partner, leder af afgifter og told, PwC Denmark

Tlf: 5135 7562

Susanna F. Bjerrum Poulsen

Susanna F. Bjerrum Poulsen

Partner, Corporate Tax, PwC Denmark

Tlf: 5138 4954

Henrik Bech Nielsen

Henrik Bech Nielsen

Partner, Skat, Energi & Forsyning, PwC Denmark

Tlf: 3945 9574

Anne-Sophie Sachse Petersen

Anne-Sophie Sachse Petersen

Partner, Legal, PwC Denmark

Tlf: 2912 5961

Følg PwC