Grøn skattereform

Hvad er konsekvenserne for din virksomhed?

Ekspertgruppen for en grøn skattereform har netop offentliggjort deres første delrapport med anbefalinger til nye modeller for beskatning af udledning af CO2. Ekspertgruppen blev nedsat i forbindelse aftalen om en grøn skattereform, som regeringen indgik med et flertal af folketingets partier i 2020.

Følg udviklingen her og se, hvordan de løbende tiltag, der understøtter grøn skattereform, påvirker din virksomhed.

Webcast: CO2-afgift - bliv godt klædt på

Se eller gense PwC’s webinar, hvor en af ekspertgruppens medlemmer og partner i PwC, Joan Faurskov Cordtz, gennemgår de tre CO2-afgiftsmodeller, og sammenholder dem med konkrete eksempler.

Se webcasten

 

Rapport: Forslag til beskatning af udledning af CO2

Ekspertgruppen fremfører i sin første delrapport tre CO2-afgiftsmodeller, hvor der sker en hel eller delvis omlægning af de nuværende energiafgifter til en CO2-afgift, så afgiften bedre afspejler, hvor hårdt de forskellige fossile brændsler belaster klimaet.

Hent rapporten Læs nyheden

 

Infomøder

Vi har allerede afholdt flere webinarer om bæredygtighed og grøn skattereform. Se eller gense webinarerne her og få gode råd og inspiration til at opnå en grønnere profil.

Klimadebat med erhvervsledere og politikere hos PwC

PwC og tænketanken Axcelfuture inviterede dansk erhvervsliv til en spændende formiddag, hvor førende erhvervsprofiler og politikere drøftede deres visioner og Danmarks fremtid.

Her satte vi spot på regeringens klimamål og den nye klimaaftale, der bl.a. åbner for en grøn skattereform. Vi spurgte ind til, om det er muligt at forene ambitiøse klimamål med en genstart af Danmarks økonomi - og hvordan dette i så fald kan realiseres.

Playback of this video is not currently available

1:54:59

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt os

Joan Faurskov Cordtz

Joan Faurskov Cordtz

Partner, leder af afgifter og told, PwC Denmark

Tlf: 5135 7562

Lars Koch Vinther

Lars Koch Vinther

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 9457

Susanne Stormer

Susanne Stormer

Partner, Leder af Sustainability, PwC Denmark

Tlf: 2334 6283

Følg PwC