Grøn skattereform

Hvad er konsekvenserne for din virksomhed?

Et bredt flertal i Folketinget indgik den 22. juni en klimaaftale, der bla. indeholder en række afgiftsændringer og beslutningen om en grøn skattereform med CO2-afgift. I efteråret vil regeringen udarbejde et oplæg til en grøn skattereform og indkalde til forhandlinger.

Følg udviklingen her og se, hvordan din virksomhed bliver påvirket af ændringerne.  

Klimadebat med erhvervsledere og politikere hos PwC

PwC og tænketanken Axcelfuture inviterede dansk erhvervsliv til en spændende formiddag, hvor førende erhvervsprofiler og politikere drøftede deres visioner og Danmarks fremtid.

Her satte vi spot på regeringens klimamål og den nye klimaaftale, der bl.a. åbner for en grøn skattereform. Vi spurgte ind til, om det er muligt at forene ambitiøse klimamål med en genstart af Danmarks økonomi - og hvordan dette i så fald kan realiseres.

loading-player

Playback of this video is not currently available

 

Rapport: Konsekvenser for danske virksomheder af en omfattende grøn skattereform

En indførelse af en høj afgift på udledning af CO₂ rammer dansk erhvervsliv hårdt. Det viser en ny rapport fra PwC og Axcelfuture, der har beregnet konsekvenserne af en indførelse af en høj afgiftssats pr. ton udledt CO₂ i 2030. Særligt den energiintensive industri, transportsektoren og landbruget står til at blive hårdt ramt på deres forretningsgrundlag med en høj afgift, men dansk erhvervsliv vil blive ramt bredt, fastslår rapporten.

Hent rapporten

 

 

Webinarrække: Grøn skattereform

Du kan allerede nu forhåndstilmelde dig PwC’s webinarrække ”Grøn skattereform”. Her stiller vores eksperter skarpt på, hvordan den grønne skattereform, der er en del af klimaplanen, kommer til at påvirke din virksomhed. Regeringens forhandlinger finder sted i løbet af efteråret, og vi holder dig løbende opdateret.

Forhåndstilmeld dig her

 

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

Joan Faurskov Cordtz

Joan Faurskov Cordtz

Partner, leder af afgifter og told, PwC Denmark

Tlf: 3945 9463

Lars Koch Vinther

Lars Koch Vinther

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 9457

Følg PwC