HR teknologi

Den helt rigtige HR teknologi kan hjælpe jeres organisation med at forenkle og automatisere standardprocesser og dermed gøre det nemmere for jeres HR funktion at fokusere på, hvad der virkelig gør en forskel i organisationen.

Nye muligheder med HR teknologi

Virkelighedsbilledet for organisationer er i dag styret af en digital-indfødt arbejdsstyrke og et stærkt foranderligt eksternt miljø drevet af nye demografiske karakteristika, nye markeder og en eksplosiv teknologisk udvikling. 

Vi ser, at førende organisationer går fra at spørge "Hvordan ændrer vi teknologien for at få den til at fungere for os?" til "Hvordan ændrer vi os selv for få mest muligt ud af teknologien?

Nuværende og fremtidige trends indenfor HR teknologi: PwC's Global HR Technology Survey 2020

Cloud baseret HR systemer er blevet best practice blandt organisationer i dag. 

Ifølge PwC's Global HR Technology Survey 2020 har brugen af Cloud baseret HR systemer en signifikant indvirkning på HR funktioners evne til at supportere deres organisation. I 2020 ser vi, at 72% af organisationer har eller forventer at få alle deres kerne HR værktøjer samlet i ét Cloud baseret HR system.

Ved du, hvordan jeres organisation kan få mest muligt ud af teknologien? Og er I i stand til at definere jeres forretningsbehov samt at identificere den rigtige HR teknologi for jer? Vi samarbejder med Workday, Oracle og SAP Success Factors, der er førende leverandører indenfor HR teknologier, og vi kan derfor hjælpe jer med at finde de bedste løsninger til netop jeres organisation.

Kontakt os

Alex Penvern

Partner, Workforce, PwC Denmark

Tlf: 6120 0128

Følg PwC