Vinderne i region Sjælland er fundet

Årets Ejerleder 2023

Brødre bag Melitek vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 på Sjælland

Jesper og Kim Laursen fra Melitek A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 på Sjælland. Brødrene har overvundet vanskelige tider, udført en turn-around og er lykkes med at skabe en særdeles succesfuld virksomhed. Ejerlederne fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Ringsted.

Læs pressemeddelelse

Ejerleder bag familieejet ventil-virksomhed vinder Temaprisen 2023 på Sjælland

Torben Wittendorff Ibsen fra FlowCon International ApS har netop modtaget Årets Regionale Temapris på Sjælland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Torben Wittendorff Ibsen fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Ringsted.

Læs pressemeddelelse

Årets Helt i region Hovedstaden er Claus Meyer

Vinderen af Årets Helt på Sjælland går til Claus Meyer. Han er en ægte iværksætter, som har gjort en stor forskel for mange mennesker. Claus har engageret sig i et hav af projekter, bl.a. Frugt fra Lilleø, Hotel Saxkjøbing, Sydhavsøernes Frugtfestival, og så er han medejer af den lokale fodboldklub, Nykøbing FC. Derudover er Årets Helt blevet tildelt Michelinstjerner i New York, og så har han været med til at skabe en af verdens bedste restauranter i NOMA. Derfor er han vinder af Årets Helt på Sjælland 2023.

Mød de tre finalister i region Sjælland

Playback of this video is not currently available

2:29

Jesper og Kim Laursen fra Melitek A/S

Melitek blev grundlagt i 1979 af Jesper og Kim Laursens far. De to brødre blev i 1990'erne en del af Melitek, som producerer plastgranulat til den globale medicoindustri. Jesper og Kim har oplevet både op- og nedture. De ved, hvordan det er at være presset til det yderste og herfra foretage en turn-around og opbygge en særdeles succesfuld virksomhed. Det er netop, hvad de to ejerledere har gjort. De seneste år har Melitek præsenteret ekstraordinære resultater med trecifrede vækstrater.

Playback of this video is not currently available

2:42

John Sashi Nielsen fra J.N. Meat International

John Sashi Nielsen grundlagde produktionsvirksomheden J.N. Meat International i 1980, som sælger og producerer kvalitetskød. Fra opstarten i 1980 har John fået skabt en utrolig virksomhed, der hvert eneste år har leveret overskud. Der er skabt arbejdspladser og eksport, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. John har vundet tre titler som verdensmester med virksomhedens sashi-kød. Ejerlederen har udarbejdet en klar vision for virksomhedens fremtidige drift, der både inkluderer organisk vækst og vækst via opkøb, og det lover for en lys fremtid for John og J.N. Meat International.

Playback of this video is not currently available

2:53

Per Otto Winther fra PHP Service Group

Per Otto Winther skiftede spor fra autolakering til affaldshåndtering. Efter at have opdaget en mulighed i lokalavisen for at byde på opstilling af skraldespande til kommunen kontaktede han den tildelte leverandør. Det blev startskuddet til PHP Service, som monterer, leverer og vedligeholder affaldsbeholdere. I dag er Per fortsat hovedaktionær i PHP Service. På få år har Per udviklet en succesfuld og stabil virksomhed, der har leveret imponerende vækst med flotte tal på top- og bundlinje, og som nu er markedsleder i Danmark og også har påbegyndt aktiviteter udenlands.

Se hvem der vinder Årets Ejerleder 2023

Tilmeld dig landskåringen

Kontakt os

Lars Vagner Hansen

Partner, statsaut. revisor, Ringsted, PwC Denmark

5158 4359

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Pia Skriver

Associate, PwC Denmark

2131 1902

E-mail

Følg PwC