Bliv graduate: Rådgiver inden for skat og jura

Få den bedste start på karrieren som konsulent med fokus på jura eller skat hos PwC.

Som graduate i PwC’s juridiske skatterådgivning kaldet Tax & Legal, bliver du en del af et stærkt fællesskab og lærer fra førende eksperter i branchen gennem et toårigt udviklingsforløb. Formålet med programmet er at udvikle dig fra at være en nysgerrig og dygtig studerende til at blive en professionel og betroet rådgiver. Desuden opbygger du et solidt netværk, som giver dig det bedste fundament for resten af din karriere.

   

Som en del af PwC er du både en del af en markedssucces og et sted, der er rart at være. Det er i samspillet mellem de to, at tilliden opstår, karrieren udvikler sig, og hvor du og dine kolleger er med til at finde løsninger for erhvervslivet og for det samfund, vi alle sammen er en del af. Det er derfor vi siger: Succes skaber vi sammen.

Playback of this video is not currently available

1:10

Graduate i Tax & Legal

Gennem det toårige program lærer du de vigtigste færdigheder som konsulent. Du opbygger digitale kompetencer og forretningsforståelse og bidrager til at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger for vores kunder.

    

Hvad kan du arbejde med?

I Tax & Legal kommer du som graduate til at arbejde med en bred vifte af fagområder inden for skat og juridiske forhold. Du kan fx få mulighed for at:

  • udføre skatterådgivning i forbindelse med virksomhedstransaktioner (M&A), hvor du bl.a. får kompetencer inden for due diligence og implementeringer efter virksomhedsovertagelsen.
  • arbejde med internationale selskabsskatteforhold, hvor du lærer om alt fra omstrukturering af koncerner til rådgivning om etablering af virksomheder og den løbende drift på tværs af landegrænser.
  • rådgive virksomheder i forbindelse med strukturering og omstrukturering fx ved generationsskifte i en familieejet virksomhed eller ved en virksomhedsfusion. 
  • rådgive i relation til transfer pricing revisioner, konfliktløsning, processer i klagesystemet samt gensidige aftaleprocedurer (Mutual Agreement Procedure).
  • styre af opgaver og projekter, der går på tværs af Danmarks grænser og det internationale PwC-netværk.

Bliv graduate i Tax & Legal

    

Som graduate får du…

Optimal overgang fra studie- til erhvervslivet

Et spændende læringsforløb med fokus på faglig og personlig udvikling. Dette giver dig en god overgang fra at være studerende til at blive en professionel og betroet rådgiver.

Skræddersyet karriererådgivning og sparring

Du får tildelt en personlig career coach, som du sparrer med og lærer fra. Din career coach er til for både at understøtte din trivsel og udvikling.

Unikt netværk

Du opbygger unikt netværk på tværs af Tax & Legal og resten af PwC, hvor du bliver en del af et fællesskab, der vil styrke din karriere fremover.

Fleksible rammer for din udvikling

Du får en dynamisk hverdag med stor tillid og masser af ansvar samtidig med, at arbejdet udføres i fleksible rammer. Du kan tilrettelægge dine opgaver, så der er tid til dine personlige gøremål.

Proces for ansøgning

Ansøgning

Når du uploader din ansøgning, skal du huske at uploade følgende tre dokumenter for at blive taget i betragtning til stillingen:

  • CV
  • Ansøgning 
  • Eksamensbeviser fra tidligere og nuværende uddannelse

Du er også velkommen til at vedhæfte andre relevante dokumenter.

Samtale  

Vi inviterer til samtaler efter ansøgningsfristen. Vi har mange ansøgere og vil gerne behandle alle ansøgere grundigt, hvorfor du må forvente noget behandlingstid. Vi holder samtaler i udvalgte uger, som står beskrevet i jobopslagene.

Til samtalen vil vi gerne lære dig bedre at kende. Derfor beder vi dig lave en personlighedsprofil og færdighedstest forud for samtalen. Til samtalen introducerer vi dig til PwC, graduateforløbet og potentielle arbejdsopgaver. Derudover får du mulighed for at fortælle os om dine kompetencer, præferencer og behov. 

Til nogle samtaler kan du blive bedt om at forberede en kort case, som du præsenterer til samtalen.

Tilbagemelding

Efter samtalen får du en tilbagemelding over telefonen, hvor du enten vil blive tilbudt ansættelse eller få et afslag.

Hvis du ikke bliver inviteret til samtale, får du et elektronisk afslag efter ansøgningsfristen.

Bliv graduate i Tax & Legal

  

Faglig udvikling og god overgang fra studie til arbejdsliv

“Det er virkelig befriende, at der bliver lagt meget vægt på at skabe fleksibilitet. Vi får sparring til at tackle og lære, hvordan man får arbejde og privatliv til at harmonere, og det er virkelig afgørende for min trivsel."

- Mie Bonderup, Tax & Legal

Læs mere her

Tilmeld dig PwC's karrierenyhedsbrev

Gå på opdagelse i spændende karrierenyheder fra PwC, hvor du løbende får en masse inspiration til din karriere - hvad enten du er studerende eller har været på arbejdsmarkedet i flere år.

Tillid er vores fundament

Vores dygtige medarbejdere og et stærkt samarbejde med vores kunder er fundamentet for, at vi trods økonomisk usikkerhed, volatilitet og geopolitisk uro verden over har udviklet vores forretning og skabt vækst inden for vores kerneområder.

Kontakt os

Natasha Berthelsen

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

3945 3191

E-mail

Michelle Rindom

Associate, Human Capital, PwC Denmark

2160 0239

E-mail

Helena Holmberg Fjord

Associate, Human Capital, PwC Denmark

2153 1447

E-mail

Følg PwC