Information vedr. Covid-19

Vi har genoptaget vores Academy-kurser i PwC, og det er naturligvis vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder. Vi følger myndighedernes retningslinjer og har foretaget en række tiltag for at sikre trygge rammer. Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan skal jeg forholde mig ved ankomst?

Du melder dig i receptionen, her er der adgang til håndsprit samt afstandsmarkeringer. Her skal du fremvise dit coronapas med dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Sådan bruger du coronapas - se vejledning

View more

Er der særlige krav til værnemidler?

Alle lokalerne er forsynet med håndsprit, og vores personale anvender handsker ifm. uddeling af navneskilte, forplejning mm.

View more

Hvor mange deltagere er der på kurset?

På PwC’s Academy-kurser er der varierende deltagerantal. Borde og placeringer er opsat, således at der er min. 2 kvm pr. deltager. Øvrige opholdsarealer til pauser og forplejning er dimensioneret til at kunne rumme vores deltagere, så der er 4 kvm pr. deltager.

View more

Hvordan sikrer I, at jeres kursuslokaler er tilstrækkeligt rengjorte?

Kursuslokalerne rengøres på vandrette kontaktpunkter samt borde og stole flere gange dagligt.

View more

Er der taget særlige hensyn i fællesområder?

Både kursuslokalet/erne og øvrige opholdsarealer til pauser og forplejning er dimensioneret til, at vores kursister kan opholde sig forsvarligt. Det er også muligt at gå udenfor i pauserne. På alle fællesområder sprittes alle kontaktpunkter af flere gange dagligt. Der er i øvrigt håndsprit og informationsopslag tilgængeligt.

View more

Hvordan er forholdene med rengøring og afspritning?

Alle kontaktpunkter afsprittes flere gange dagligt, og der er en daglig grundig rengøring i alle områder. Der er i øvrigt håndsprit og spritaftørring tilgængeligt ved alle lokaler.

View more

Hvordan håndteres kursusmateriale?

Materialet sendes elektronisk ud til deltagerne inden kurset. Deltagere opfordres til selv at medbringe pc, blok og kuglepen til evt. noter. Varer kurset mere end én dag, skal alle deltagerne tage deres personlige materialer med hjem og medbringe det til dagen efter.

View more

Hvad gør I med forplejningen?

Al forplejning er indpakket eller portionsanrettet, og vand vil være på flasker. Kaffe og te kan hentes i vores fællesområde, hvor der er afstandsmarkeret.

Morgenmaden vil blive serveret pakket ind og i pose. Frokosten vil blive serveret portionsanrettet. Kage vil blive serveret pakket ind og i pose. Slikposer, nødder, chokolade  og muslibar er enkelt indpakket fra leverandør.

View more

Er det muligt at holde pause udenfor?

Ja, foran PwC’s hovedbygning og på terrasserne med direkte udgang fra kursuslokalet/erne.

View more

Hvad gør I med eventuelt gruppearbejde?

Al undervisning er tilpasset, således at det hovedsageligt foregår i plenum ved eventuelt gruppearbejde vil dette foregår i tilstødende mødelokaler med mulighed for at tilslutte pc og overholde afstandskrav.

View more

Får jeg som kursist løbende information?

Du vil modtage en mail med praktisk information ca. 1 uge inden kursusstart, og vi står altid til rådighed for at svare på spørgsmål på tlf. 39 45 35 35.

View more

Skal jeg være opmærksom på noget som kursist og tage specielle hensyn?

Praktiske informationer bliver fremsendt til dig inden kursusstart. Alle lokalerne er forsynet med håndsprit, spritaftørring og informationsopslag om de generelle råd fra Sundhedsstyrelsen. Vores kursuspersonale og undervisere fra PwC er instrueret i at opretholde og guide deltagerne i forhold til retningslinjerne.

View more

Hvad skal jeg gøre ved sygdom eller symptomer på sygdom?

Hvis du føler dig sløj eller har symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme. Læs mere på www.coronasmitte.dk

View more

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg deler husstand med en, som er syg eller har symptomer på sygdom?

Deler du husstand med en person, som er sløj eller har symptomer på sygdom, bør du blive hjemme. Du er velkommen til at deltage på kurset, hvis personen har været symptomfri i 48 timer.

View more

Hvad gør I, hvis jeg eller andre bliver syge på kurset?

Hvis du eller andre får symptomer på COVID-19 følger vi myndighedernes retningslinjer. Læs mere på www.coronasmitte.dk.

View more

Kan man følge kurset online, hvis man ønsker det?

Nej, det er desværre ikke muligt at tilrettelægge kurset som et online-kursus.

View more

Kontakt os

PwC Academy

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC