PwC's Academy on Demand

E-learnings fra PwC's Academy er en åben og fleksibel mulighed for dig, der gerne vil holdes fagligt opdateret uafhængigt af tid og sted. Med vores e-learnings får du kompetenceudvikling og efteruddannelse, når det passer dig.

E-learning om EU-persondataforordningen (GDPR)

Med PwC’s e-learning sikrer du, at din organisation får den fornødne viden samt uddannelse og træning af medarbejdere og dermed bliver rustet til at overholde forordningens krav.

E-learningen er opbygget af moduler og kan tilpasses i forhold til videnbehovet blandt medarbejdere, ledere og afdelinger. Forløbet indeholder relevante knowledge checks og tests undervejs samt feedback baseret på brugerens besvarelser.

E-learningen består af 5 moduler: Behandling af personoplysninger, Registreredes rettigheder, Dataansvarlig og databehandler, Tilsyn og Sikkerhed.

Læs mere og bestil

E-learning om cybersikkerhed

Løft dine medarbejderes viden om informationssikkerhed på en effektiv og lettilgængelig måde med PwC’s e-learning om cybersikkerhed.

Denne e-learning giver en grundlæggende viden om informationssikkerhed og uddanner den enkelte bruger i at kunne identificere forsøg på tyveri af data, og hvad denne skal gøre for at forebygge dette.

E-learningen er bygget op om 5 moduler: Sikkerhed på kontoret, Beskyttelse af informationer, Sikkerhed på farten, God adfærd på nettet og Phishing.

Læs mere og bestil

Følg PwC