Tax Control Framework - Bootcamp

Vær med til en af PwC’s bootcamps, hvor du får en systematisk og praktisk tilgang til opbygning af et effektivt Tax Control Framework for din virksomhed

I bund og grund bygger et effektivt Tax Control Framework (TCF) på at skabe tillid til virksomhedens samlede compliance for skatteforhold ved at give et transparent overblik over virksomhedens skattestrategi, skatterisici og interne kontroller.

Skattemyndighederne i lande som UK, Tyskland, Australien, Canada, Singapore, Spanien, Irland, Holland, Danmark m.fl. stiller større og større krav til virksomhederne om at sikre høj compliance i virksomhedernes skattefunktion ved at sætte fokus på dokumentation af virksomhedens processer.

Også på ledelses- og bestyrelsesniveau er TCF kommet på agendaen. Virksomhedsledelsen har i stigende grad en forventning om, at skattefunktionen har sikret et effektivt TCF, og flere og flere ønsker løbende rapportering herom.

Udbytte

Målsætningen er, at du efter bootcampen har kendskab til kravene inden for TCF og dermed får værktøjerne til at komme i mål med et effektivt tax control framework i din virksomhed.

Indhold

Bootcampen er tilrettelagt, så der er fokus på såvel det teoretiske fundament men også hands-on øvelser, hvor du som deltager selv skal teste de nye værktøjer af. I løbet af bootcampen kommer vi rundt om:

  • Hvilke byggesten indgår i et effektivt TCF
  • Templates til kortlægning og dokumentation af processer i skattefunktionen
  • Identificering, styring og rapportering af skatterisici
  • Design og vurdering af kontrollers effektivitet
  • TCF og ledelsesrapportering
  • Hvordan kan en TCF handlingsplan se ud?

Målgruppe

Kurset er målrettet virksomhedens skattefunktion, det være sig såvel overordnet ansvarlige, som de der til dagligt beskæftiger sig med virksomhedens skattemæssige forhold, og som skal kunne håndtere virksomhedens håndtering af TCF. Kurset er relevant for private virksomheder.

SR-timer

Tax Control Framework svarer til 16 timers revision i efteruddannelse for statsautoriserede revisorer.
Læs mere om SR-Update

Afholdelser

Kontakt os

Academy kurser

Kontakt vores rådgivere og få vejledning om kurser til dig, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC