Apoteker

Få branchespecifik rådgivning og overlad din bogføring til os, så du kan fokusere på udviklingen af din forretning. Vi har over 40 års erfaring inden for branchen og samarbejder i dag med mere end en tredjedel af landets apotekere, ligesom vi har tæt kontakt til Apotekerforeningen og Sundhedsstyrelsen.

Vi kan hjælpe dig med

  • Branchespecifik assistance til bogføring
  • Afstemt regnskab af dit apoteks økonomi
  • Økonomisk rådgivning og undervisning
  • Vurdering af ledige apotekerbevillinger 

Apotekernes rammevilkår skaber særlige udfordringer - du kan få sparring uanset hvad 

Du kan få rådgivning, uanset om dit apotek befinder sig i etablerings- eller konsolideringsfasen, skal afstås, eller du skal pensioneres.

Vi forstår derudover apoteksbranchens særlige rammevilkår, og at branchens økonomi stadig stiller krav om rationalisering på grund af bruttoavanceaftalen.

Særligt i disse år, hvor branchen oplever en kraftig stigning i antal receptekspederende enheder og et skærpet økonomisk pres, er det vigtigt med en rådgiver, der kan assistere med hjælp til apoteksøkonomi, og dét at drive virksomhed. Så får du tryghed for, at dit apotek får en afbalanceret økonomi.

Vi har specialiseret os inden for bogføring

PwC har i mange år leveret bogføringsmæssig assistance til apotekerne. Dette sker via elektronisk kasserapport, som er et egenudviklet program, der kan installeres på dit apotek. Programmet er meget brugervenligt og intuitivt.

Seneste udvikling er SMART bogføring, hvor PwC automatisk får indscannede bilag og data fra apotek og pengeinstitut. Så håndterer vi din økonomi og administration, så du kan benytte tiden på dét, som skaber mest værdi for dit apotek.

Ønsker du at blive apoteker?

Så kan vi også hjælpe dig godt i gang med vores omkostningsfrie løsninger. Du kan bl.a. få;

  • Undervisning i apoteksøkonomi
  • Sparring i forhold til fremtidig økonomi
  • Få udarbejdet en fem-årsprognose for ledige apotekerbevillinger.

Kontakt os

Poul Spencer Poulsen

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 9611 1825