Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Få overblik og tid til mere med PwC One View

PwC One View er til dig, der driver din egen forretning. App’en samler al administration ét sted og giver dig en række digitale værktøjer til at klare det daglige arbejde.

Samarbejder du med PwC, får du økonomisk overblik nu og her og al kommunikation mellem dig og din personlige rådgiver samlet ét sted - nemlig i PwC One View.

PwC One View er tilgængelig for alle.
Download PwC One View nu.

PwC One View

Oplev PwC One View og se, hvordan app’en hjælper dig med at klare de daglige opgaver

Udforsk de digitale værktøjer i PwC One View

Er din virksomhed bedst i test?

Med benchmark-værktøjet kan du når som helst få indblik i, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til dine konkurrenter eller branchen generelt. Du får nemlig indsigt i vigtige nøgletal, som du kan bruge til at kigge fremad.

Og samarbejder du med PwC om din bogføring, kan du til hver en tid sparre med din personlige rådgiver om at gøre indsigt til handling.

Se mere om benchmark-værktøjet

Er du træt af krøllede kvitteringer?

Med bilagsscanneren kan du let scanne og gemme dine kvitteringer, bon’er og andre bilag, så du får de fysiske papirer helt af vejen. Alle dine bilag gemmes automatisk i PwC One View. Det betyder, du altid har dine bilag lige ved hånden, så du får et samlet overblik til regnskabet.

Og samarbejder du med PwC om din bogføring, kan du med et klik få sendt bilagene afsted og bogført med det samme - til en fast månedlig pris.

Se mere om bilagsscanneren

Har du foden på speederen?

Få et samlet overblik over dine kørte kilometer til dit kørselsregnskab. Med den digitale kørebog kan du med blot ét enkelt klik ved start og slut registrere din kørsel ved hjælp af mobiltelefonens GPS, der samtidig automatisk udregner dine distancer. Kørte kilometer og ruter gemmes automatisk, så du altid har et samlet overblik.

Og samarbejder du med PwC om din bogføring, skal du ikke længere tænke på forhold såsom dine kørselsfradrag og kørselsgodtgørelse. Din personlige rådgiver i PwC sørger for, at du får det rigtige udbetalt i kørselsgodtgørelse.

Se mere om den digitale kørebog

Gå på opdagelse i en verden af viden

Der er masser at holde styr på, når det kommer til udvikling og drift af din virksomhed. Få direkte adgang til en verden af viden og gode råd fra PwC’s eksperter om alt fra etablering af virksomhed, vækst, internationalisering til ejerskifte og ejerlederforhold.

PwC One View giver dig økonomisk overblik og personlig rådgivning lige ved hånden

Samarbejder du med PwC om din bogføring, får du økonomisk overblik her og nu, og vi er altid lige ved hånden. Al kommunikation mellem dig og din personlige rådgiver er samlet i PwC One View, og sammen klarer I både de daglige opgaver, såsom bogføring af bilag, moms og løn, og visionerne for fremtiden. Altid til en fast månedlig pris.
 
 

Tre nye features i PwC One View til dig, der er kunde

Med løbende rapportering har du mulighed for at få indblik i din virksomheds drift hver måned - både når det gælder omsætning, vareforbrug og omkostninger. Du kan også få løbende rapportering i form af en rapport, som du hurtigt og nemt kan downloade i din PwC One View-app og tage med under armen til dit næste forretningsmøde. Kontakt din rådgiver, hvis du ønsker at høre mere.

Med regnskabsanalysen får du indblik i din virksomheds nøgletal, fx din virksomheds omsætning, bruttofortjeneste, debitordage mv. Regnskabsanalysen fås også i en rapport, som du hurtigt og nemt kan downloade i din PwC One View-app og tage med under armen til dit næste forretningsmøde. Kontakt din rådgiver, hvis du ønsker at høre mere.

Se mere om regnskabsanalysen

Som bogføringskunde i PwC er det nu muligt at godkende og betale dine fakturaer i PwC One View via løsningen November First. Det betyder i praksis, at du automatisk modtager en notifikation i din PwC One View-app, når der ligger en ventende betaling. Log på din November First-konto via app'en og se bilaget, imens du betaler dine fakturaer med blot få klik. Kontakt din rådgiver, hvis du ønsker at høre mere.

Se mere om November First-løsningen

Få hjælp til PwC One View

Få svar på, hvordan du kommer godt i gang med PwC One View og se små videoguide om de vigtigste funktioner. Du kan også finde svar på fx, hvordan du logger ind, hvordan du retter dine virksomhedsoplysninger og meget mere.

Se guide til PwC One View

 

Kontakt os

Emil Uggerhøj

Director, PwC Denmark

Tlf: 2264 7560