Fokus på kundernes behov

Vi har i årets første otte måneder særligt mærket en efterspørgsel efter ydelser relateret til compliance bl.a. i relation til den finansielle sektor, komplekse skatteforhold, GDPR og bæredygtighed ligesom vi har oplevet pæn aktivitet i relation til transaktionsmarkedet og hele digitaliserings- og cyberagendaen. Vi har oplevet god efterspørgsel efter vores kerneydelser: revision, skat, rådgivning, og vi har hjulpet vores kunder med at navigere i en tid med lav eller ingen visibilitet, herunder i forhold til likviditetsstyring, omkostningsreduktion, supply chain management, risikostyring, cyber security, organisationsudvikling og de mange hjælpepakker.

Erhvervslivets mødested

PwC ønsker at stille viden til rådighed for vores kunder og andre relationer og fremhæve og hylde erhvervslivets rollemodeller. Det har vi i 2019/20 gjort gennem en lang række konferencer, kursusaktiviteter, publikationer samt digitale tilbud som web- og podcast og den første digitale kåring af Årets CFO og Rising Stars. I samarbejde med en uafhængig jury har vi desuden kåret Årets Bestyrelsesformand, fundet Årets Ejerleder og haft flere end 12.200 erhvervsrelationer som deltagere på vores konferencer og kurser.

Kundetilfredshed

9

Vi er er glade for, at vores kunder føler, vi skaber værdi og vurderer os i top på en skala fra 1-10.

Vi samarbejder med alle dele af dansk erhvervsliv og det offentlige

Kundeandele

Top Tier*

91 %

Kundeandele

Middle Market*

24,4 %

Kundeandele

SME*

6,2 %

Omsætningsvækst

Public

15,3 %

*) TT - De 200 største virksomheder i Danmark. MM - De store og mellemstore virksomheder. SME - De mindre virksomheder.

Aktiv rolle i en krisetid

I forlængelse af den store usikkerhed, der opstod i forbindelse med nedlukningen af samfundet på grund af COVID-19, fandt vi det også naturligt at stille vores kompetencer til rådighed for de mange virksomheder, hvis økonomiske situation ændrede sig drastisk fra den ene dag til den anden.

Vi oprettede bl.a. en gratis hotline om regeringens hjælpepakker til erhvervslivet, tilbød en række gratis webcasts med praktisk viden og gode råd og var firstmover i branchen i forhold til at levere nyheder om regeringens hjælpepakker til vores relationer.

30.000

Mere end 30.000 virksomheder i Danmark har valgt at samarbejde med PwC.

Relevant indsigt fra erhvervslivet

Vi bidrager med relevant indsigt gennem bl.a. vores førende analyse CEO Survey med toplederenes bud på det kommende års udvikling, Tillidsbarometeret med viden om danskernes tillidsniveau og CFO-analyser under COVID-19- krisens første måneder. Desuden er der i dag over 11.000 erhvervsledere med i vores Erhvervspanel Puls.

Vores publikationer