Værdiskabelse gennem digitale løsninger

Vi investerer i nye teknologier og værktøjer, holder træningsforløb og skaber netværk på tværs af PwC globalt, hvor vi sammen udforsker, hvordan teknologien skaber værdi for vores kunder. Vi har flere tilbud, hvor alle vores medarbejdere kan få indsigt og selv afprøve ny teknologi, blandt andet innovationsnetværket PwC Alpha og Data & Analytics Innovation Academy (DAIA)-forløb, hvor der er mulighed for at udvikle digitale og analytiske kompetencer.

Vi har i løbet af året lanceret flere digitale produkter og ydelser herunder PwC One View, der understøtter ejerlederne i at drive deres forretning. PwC’s Data Factory er et andet eksempel på en digital platform, der hjælper vores kunder med at omdanne komplekse data til løsninger, der giver indsigt.

Data Factory

PwC’s Data Factory er en digital platform, der hjælper vores kunder med at omdanne komplekse data til løsninger, der giver indsigt. Det gælder alt fra øget effektivitet og automatisering til bedre kundeindsigter, hurtigere produktudvikling og styrket compliance.

Læs mere

Antal digitale møder i Google Meet

83.676

PwC One View

One View samler al administration ét sted og giver vores kunder i særligt SME-segmentet en række digitale værktøjer til at klare det daglige arbejde samt et økonomisk overblik med al kommunikation samlet ét sted.

Læs mere

Acceleration af digitale kompetencer

Vores rejse mod en mere digital måde at arbejde på er accelereret under COVID-19-krisen. Værdien af de investeringer, vi har foretaget i både digitale redskaber og kompetencer, har med al tydelighed vist sit værd. Den digitale omstilling kan kun gennemføres, fordi vores medarbejdere udviser stor fleksibilitet, og fordi vi allerede har både kompetencerne og redskaberne på plads.

Flere nye digitale værktøjer

I dette år har vi bl.a. lanceret digitale værktøjer, der er intelligente services baseret på den nyeste teknologi inden for kunstig intelligens, Machine Learning og OCR (Optical Character Recognition). Det gælder fx:

GDPR Scanner
Digitalt kontrolværktøj til GDPR compliance.

Læs mere

Smart Invoice Reader
Nem og effektiv fakturarapportering.

Læs mere