En digital fremtid

Teknologi er en integreret del af vores hverdag, og det er helt afgørende, at vi hele tiden videreudvikler den måde, vi arbejder på og skaber nye digitale løsninger til vores kunder. I PwC skal alle være med på den digitale rejse, så vi gennem brugen af digitale værktøjer kan arbejde smartere og tilbyde vores kunder endnu bedre løsninger. Vi har investeret i nye teknologier og digitale værktøjer samt delt inspiration og gennemført træning for at udvikle vores medarbejderes digitale kompetencer.

Investering i en digital fremtid

Vi arbejder datadrevet i alle dele af vores forretning og på tværs af alle vores ydelsesområder og markedssegmenter. Det gælder både inden for revision, skat og rådgivning, hvor vi udnytter de store muligheder, der ligger i at levere nye og værdiskabende indsigter og ydelser til vores kunder.

Data Analytics - datadrevet værdiskabelse

Data Analytics er et af de emner, der er øverst på agendaen, når det kommer til virksomheders og offentlige institutioners målsætninger om effektivisering, innovation og konkurrencefordele. I PwC samarbejder vi med vores kunder på tværs af sektorer og brancher om at udnytte muligheder og håndtere udfordringer i relation til datadrevet værdiskabelse.

Læs mere

Digital Lab

Mulighederne i Data Analytics er store, og PwC har udviklet et Digital Lab, hvor vi har mulighed for ikke bare at inspirere hinanden i Danmark men også at udnytte den udvikling, der sker på tværs af PwC-netværket globalt.

Nyt digitalt værktøj til forretningsrejser

Vi hjælper vores kunder med at skabe gode og effektive arbejdsprocesser i hverdagen. Vi har fx udviklet en digital løsning, der gør det nemt at håndtere social sikring i forbindelse med forretningsrejser (A1 for business travellers).

Læs mere

Nye funktioner i PwC One View-appen

Det er nu muligt at godkende og betale fakturaer direkte i PwC One View-appen. Det sker i et nyt workflow, der er direkte integreret i PwC One View. De nye funktioner bidrager til ambitionen om at gøre PwC One View til ejerledernes foretrukne digitale værktøj.

Læs mere

Podcastserie om cybersikkerhed

Øget cybersikkerhed handler rigtig meget om uddannelse og forståelse for at agere i en verden, hvor cybercrime er en del af dagligdagen. Vi har udviklet en podcastserie, der kan hjælpe med dette.

Hør podcast
Pernille Stokholm Bøg

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Danmark

Tel: +45 3945 3579

Email

Brian Benjamin Staalkjær

Brian Benjamin Staalkjær

Direktør & COO, PwC Danmark

Tel: +45 3945 9058

Email

Kontakt os

PwC Danmark

Generelle henvendelser, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC