Financial Services Consulting & Technology

I PwC’s Financial Services Consulting & Technology har vi samlet et team af management-konsulenter, der har stor erfaring med at skabe værdi og resultater for kunder i den finansielle sektor.

PwC’s Financial Services Consulting & Technology udfører rådgivning i forbindelse med forandringer og større transformationer i finansielle virksomheder. I vores team har vi en dyb indsigt og stor ekspertise med rådgivning i den finansielle sektor og de teknologier, der influerer denne. Vores team af rådgivere kan bistå i hele processen fra strategi, design og eksekvering til gevinstrealisering.

I PwC’s Financial Service Consulting & Technology hjælper vi med at stille skarpt på en lang række områder:

  • Strategi og business case
  • CFO-processer
  • Forretningsmodeller og -processer
  • Forandringsledelse
  • Forretningsdrevne transformationsprojekter og programmer
  • It-arkitektur og modernisering
  • It-strategi og operating model
  • FinTech.

Playback of this video is not currently available

At sikre kundetilfredshed stiller krav til de finansielle virksomheders brug af digitale muligheder samtidig med, at man sikrer en nærværende kundeoplevelse.

Se videoen og få tre anbefalinger til at sikre den gode kundeoplevelse af PwC's ekspert inden for Financial Services Technology & Fintech, Robert Bo Jensen, og hør hvordan Jon Johnsen, koncerndirektør og Group COO i PFA Pension, og Lars W. Sandberg, Direktør i Jyske Bank/BRF Kredit imødeser den digitale kunde.

Vi har dyb indsigt i den finansielle sektor

Vi kombinerer vores unikke erfaring samt dybe forståelse for den finansielle sektor med de strategiske, forretnings-, lovgivnings- og teknologimæssige rammer, den opererer indenfor. Vi bidrager med erfaring og viden omkring samtlige organisatoriske lag og trækker på kompetencer fra både ind- og udland.

View more

Vi driver strategiske transformationer i den finansielle sektor

Vi hjælper med at drive implementeringen af fremtidssikrede transformationsprogrammer i den finansielle sektor. Vi har forankret erfaring fra flere transformationsprojekter (strategisk, finansiel, digital, og it-transformation). PwC’s Financial Services Consulting & Technology sikrer, at den forretningsdrevne transformation understøtter de strategiske mål og bistår i hele processen – fra formulering af de strategiske mål og succeskriterier, til transformationen er succesfuldt gennemført og forankret i organisationen.

View more

Vi arbejder med de nyeste tendenser og teknologier inden for den finansielle sektor

Vi hjælper med at fremtidssikre forretningsmodeller ved at udnytte og inkludere de nyeste tendenser og teknologier i de finansielle markeder. Dette gøres blandt andet via et tæt samarbejde med danske og udenlandske FinTech-virksomheder. Gennem bistand til flere succesfulde public funding-ansøgninger har PwC’s Financial Services Consulting & Technology oparbejdet et unikt kendskab til samt samarbejde med FinTech-virksomhederne i Danmark.

Vi yder ekspertrådgivning om alt fra it-modernisering og it-strategi til digitale transformationsprojekter og mulighederne ved FinTech.

View more

Vi fokuserer på ekspertise og tværfaglige teams

Vi arbejder med forandringer for at skabe merværdi og sikre en bæredygtig platform for vækst for vores kunder. Vi eksekverer gennem en tværfaglig og international profil, hvor vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Financial Services – Actuarial, Risk & Compliance, Data & Systems, Assurance, Tax og Real Estate – samt inddrager vores internationale netværk. Herved stiller vi altid med det skarpeste hold.

View more

Kontakt os

Robert Bo Jensen

Partner, Financial Services Consulting & Technology, PwC Denmark

Tlf: 3945 9696

Følg PwC