Nyt om bestyrelsesarbejde

Danmark i vækst – erhvervslivets input

21/02/17

Et indblik i erhvervslivets perspektiver på og ambitioner for Danmarks digitale omstilling.

Bestyrelsens rolle i forhold til risikostyring

27/01/17

Bestyrelser har en kritisk og vigtig rolle, når det gælder virksomhedens arbejde med risikostyring. Både investorer, regulatorer samt andre stakeholders har øjnene rettet mod denne rolle, og derfor er gennemsigtighed - og en effektiv tilgang til området - ikke kun fornuftigt. Det er nødvendigt.

CEO Survey 2017

16/01/17

Få indblik i de danske og globale CEO’ers vækstforventninger samt de globale CEO’ers syn på vækstmarkeder, bekymringer og tendenser.

PwC's Board Survey 2017

15/12/16

Fem globale megatrends: Bestyrelser forbereder sig på ny virkelighed

Bestyrelseshåndbogen 2017

01/12/16

Med "Bestyrelsesarbejde i Danmark 2017" ønsker vi at inspirere dig og din bestyrelse ved at stille skarpt på netop de emner, som kommer til at ligge højest på bestyrelsens agenda i 2017.

CXO Magasinet vol. 11 - ”Chairman’s Agenda 2017”

30/11/16

I dette nummer af CXO Magasinet stiller vi skarpt på fem centrale megatrends og spørger ni markante bestyrelsesprofiler og erhvervsledere om, hvilke megatrends der vil få størst indflydelse på virksomheden i løbet af de kommende år.

Annual Corporate Directors Survey

20/10/16

Læs resultaterne fra Annual Corporate Directors Survey.

Vestas-formand kåret som Årets Bestyrelsesformand 2016

27/09/16

PwC har sammen med en professionel jury kåret bestyrelsesformanden for Vestas Wind Systems A/S, Bert Nordberg, som Årets Bestyrelsesformand 2016. Vestas har gennemgået en succesfuld turnaround og genskabt en profitabel forretning med Bert Nordberg for bordenden i bestyrelseslokalet.

Derfor er tilsyn af intern revision vigtigt

13/09/16

Virksomheder og bestyrelser oplever i dag et stigende pres, når det gælder håndtering og begrænsning af risici, samtidig med at de forretningsmæssige mål skal nås. Mange revisionsudvalg vælger at få sparring og vejledning fra en intern revisionsfunktion, der fungerer som en objektiv ”insider” i organisationen. Men hvordan sikrer revisionsudvalget en øget værdi af den interne revision, og hvad er egentlig formålet med intern revision? Det sætter vi fokus på her.

Temaserie om erhvervsdrivende fonde – udfordringer med den nye lov

03/05/16

Den nye lov for erhvervsdrivende fonde har på en række områder ændret forholdene for erhvervsdrivende fonde, efter at loven trådte i kraft den 1. januar 2015.