Palo Alto Networks - Vores globale partnerskab, der bidrager til at styrke cybersikkerheden lokalt, såvel globalt

Vores partnerskab med Palo Alto Networks, som er blandt de førende globalt inden for cybersikkerhed, gør os i stand til at levere komplette sikkerhedsløsninger til vores kunder inden for Zero Trust, Incident & Threat og managed services.

Gennem det globale partnerskab kan vi kombinere vores unikke markedsindsigt og erfaring med at løse vores kunders udfordringer med cybersikkerhed med Palo Alto Networks dybdegående viden og ekspertise på området. Dermed styrker vi vores ydelser inden for cybersikkerhed og kan tilbyde best-in-class rådgivning til vores kunder.

Fjernarbejde, brug af ny teknologi og en markant øget digitalisering har resulteret i, at mange virksomheder er mere sårbare end nogensinde for cyberangreb og brud på it-sikkerheden. Forebyggelse og beredskab mod disse angreb er et kerneelement i PwC og Palo Alto Networks tilgang til cyberudfordringen, og vi er glade for at kunne samarbejde om at løse vores kunders væsentlige problemstillinger i relation hertil,

Marc Jerner, Partner i Security & Technology, PwC

Zero Trust

Det stigende antal cyberangreb med forøget kompleksitet medfører, at vores kunder har større fokus på at etablere cybersikkerhed på tværs af forretningen og som et strategisk initiativ. For mange af vores kunder er etablering af Zero Trust-tilgangen den nødvendige løsning for kunne at beskytte virksomheden ikke kun med parameter-forsvar, men i dybden og dermed sikre overholdelse af reglerne på området for dataanvendelse.

Gennem partnerskabet med Palo Alto Networks sikrer vi, at vi kan levere løsninger, der er tilpasset vores kunders Zero Trust-strategi, og som imødekommer de sikkerhedsudfordringer, de har.

Læs mere om Zero Trust-tilgangen

Managed Cyber Defence

Vores Managed Cyber Defence (MCD)-service baserer sig på Palo Alto-teknologi og giver avanceret 24/7-beskyttelse mod både almene cyberangreb og sofistikerede målrettede angreb. MCD fokuserer på fire hovedområder: beskyttelse, registrering, reaktion og bekæmpelse. Vi hjælper vores kunder med brug af sofistikerede forsvarsmekanismer på tværs af it-landskabet (inklusiv end-point, netværk og cloud), der kan forhindre sikkerhedsbrud og reducere cyber-risici. MCD sikrer også, at vores kunder kan overholde compliance-krav til registrering og rapportering i henhold til blandt andet GDPR og NIS-direktivet.

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Head of Consulting, Direktør, PwC Denmark

Tlf: 2811 1592

Marc Jerner

Partner, Technology & Security, PwC Denmark

Tlf: 4099 4698

Følg PwC