Bliv klædt på til morgendagens ledelsesudfordringer

Som hovedpartner på Børsen Executive Club ønsker Strategy& at skabe mest muligt værdi for vores relationer ved at forene fokus på strategi, ledelse og forretningstransformation med inspiration og networking.

På en lang række inspirerende morgenmøder med top-profiler fra dansk og internationalt erhvervsliv, sætter vi fokus på de beslutninger og overvejelser, nogle af landets mest anerkendte ledere beskæftiger sig med.

Se hele mødekalenderen

loading-player

Playback of this video is not currently available

1

Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden, taler ved Børsen Executive Club

Rollen som bestyrelsesmedlem var noget af det, Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden, talte om, da hun gæstede Børsen Executive Club, der afholdes i samarbejde med Strategy&. Med en imponerende erfaringshorisont giver hun i interviewet bl.a. sine anbefalinger til, hvordan man bedst bliver onboardet til rollen som bestyrelsesmedlem for at forstå visionen, strategien og forretningsmodellen i virksomheden. 

Han vil lede Nordens største medicinalvirksomhed på en ny måde

For Lars Fruergaard Jørgensen, CEO i Novo Nordisk er det vigtigt, at al beslutningsmagt ikke kun ligger hos direktionen i toppen af virksomheden - men også hos medarbejderne, der hver dag er i tæt kontakt med det marked, virksomheden opererer i. Han fortæller også om sit syn på lederskab som en balancegang mellem at træde i karakter og sætte retningen, samtidig med at stoppe op og give sig selv tid til at reflektere og samle sine tanker.

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

En bange leder er det værste, du kan være 

Marianne Dahl, Vice president for Microsoft Vesteuropa, fortæller om sit syn på ledelse og om de værdier der stikker ud, når man som dansker gør sig i det internationale erhvervsliv. Hun fortæller også om, hvordan digitaliseringen spiller en stor rolle for den måde, ledelse bør eksekveres, og hun mener bl.a., at den traditionelle lederrolle og ‘KPI management’ er blevet overflødigt - det er evnen til at vise vejen for medarbejderne, der skaber værdi.

Hvad er danske erhvervslederes forventninger til fremtiden?

Se Mogens Nørgaard Mogensen, adm. direktør i PwC, fortælle om nogle af de læringer, vi har fået under krisen samt de forventninger, danske ledere har til fremtiden. Med udgangspunkt i resultaterne fra PwC’s CFO Pulse Survey fortæller Mogens bl.a. om, at frygten for en 2. bølge af COVID-19 er CFO’ernes største bekymring lige nu, og om det fokus alle erhvervsledere har på øget likviditet. Han kommer også ind på vigtigheden af at have sammensat det rigtige ledelsesteam, der kan agere agilt i en uforudsigelig situation.

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

At lede i en historisk krise

Søren Brostrøm er som direktør for Sundhedsstyrelsen hovedansvarlig for driften af det danske sundhedsvæsen, og han er en væsentlig rådgiver af regeringen og Folketinget. I videoen her fortæller han om, hvordan han har håndteret den største sundhedskrise, der har ramt Danmark, og om den kompleksitet - fagligt og politisk - han har stået i, når der skulle træffes beslutninger under pres. Han kommer også ind på, hvor væsentlig åbenhed, transparens og videndeling på tværs af faggrænser er for et stærkt og troværdigt sundhedsvæsen, hvor kulturen forudsætter, at man tør snakke om sine fejl for at lære af dem. 

Den moderne leders lidelser og ligninger

I dette interview får du indblik i relevant forskning inden for ledelse og organisationsudvikling. Hør Svend Brinkmann, professor i psykologi på Aalborg Universitet, fortælle om, hvordan vi kan bekæmpe stress og menneskelige problemer uden at forfalde til rent individualistiske tiltag, herunder tidens store forandringer og hvordan de udfordrer menneskets psykologi.

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Hvordan sikrer Arla sit virke i en bæredygtig fremtid?

Peder Tuborgh, adm. direktør, Arla Foods, står i dag over for nye, store udfordringer, hvor han bl.a. skal sikre, at Arla er på forkant med udviklingen i forbrugsmønstre og -vaner samt de stigende krav til bæredygtighed og miljø. Hør bl.a hvordan man som leder sikrer en branchemæssig førerposition i forhold til integrering af FN’s Verdensmål, og hvordan man med tusindvis af mælkeproducenter i ejerkredsen bevarer og udvikler et godt samarbejde i et andelsselskab.

Ledelse i medgang og modgang

Hør Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank, fortælle om bankernes forretningsmodel i en branche og i en tid, som er karakteriseret ved store strukturelle og konkurrencemæssige
udfordringer, der kræver meget af topchefen. Her taler hun bl.a. om værdier som robusthed og ordentlighed og ledelse som en disciplin, der er mere praktisk, end den er teoretisk.

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Hvordan sikrer LEGO Koncernen sin relevans hos målgruppen i en digital tidsalder?

I denne video kan du høre Niels B. Christiansen, adm. direktør i LEGO Koncernen, fortælle om at prioritere medarbejdere, miljøet og børnene som rollemodellerne i centrum for hele tiden at være relevant for målgruppen. Han fortæller også om, hvordan et vedvarende fokus på innovation skal være i balance med behovet for et skift i kompetencer i en mere digital verden. I kraft af sin rolle som tidligere direktør i Danfoss giver han også sit perspektiv på de ligheder, han ser mellem de to familieejede virksomheder, Danfoss og Lego, herunder deres store beslutningskraft og nogle grundlæggende og sunde kerneværdier.

Kontakt os

Michael Szczepanski

Partner, Leder af Strategy&

Tlf: 2494 0219

Torsten Moe

Senior advisor

Tlf: 4057 7413

Følg PwC