Bliv klædt på til morgendagens ledelsesudfordringer

Som hovedpartner på Børsen Executive Club ønsker Strategy& at skabe mest muligt værdi for vores relationer ved at forene fokus på strategi, ledelse og forretningstransformation med inspiration og networking.

På en lang række inspirerende morgenmøder med top-profiler fra dansk og internationalt erhvervsliv, sætter vi fokus på de beslutninger og overvejelser, nogle af landets mest anerkendte ledere beskæftiger sig med.

Se hele mødekalenderen

loading-player

Playback of this video is not currently available

At lede i en historisk krise

Søren Brostrøm er som direktør for Sundhedsstyrelsen hovedansvarlig for driften af det danske sundhedsvæsen, og han er en væsentlig rådgiver af regeringen og Folketinget. I videoen her fortæller han om, hvordan han har håndteret den største sundhedskrise, der har ramt Danmark, og om den kompleksitet - fagligt og politisk - han har stået i, når der skulle træffes beslutninger under pres. Han kommer også ind på, hvor væsentlig åbenhed, transparens og videndeling på tværs af faggrænser er for et stærkt og troværdigt sundhedsvæsen, hvor kulturen forudsætter, at man tør snakke om sine fejl for at lære af dem. 

Den moderne leders lidelser og ligninger

I dette interview får du indblik i relevant forskning inden for ledelse og organisationsudvikling. Hør Svend Brinkmann, professor i psykologi på Aalborg Universitet, fortælle om, hvordan vi kan bekæmpe stress og menneskelige problemer uden at forfalde til rent individualistiske tiltag, herunder tidens store forandringer og hvordan de udfordrer menneskets psykologi.

loading-player

Playback of this video is not currently available

loading-player

Playback of this video is not currently available

Hvordan sikrer Arla sit virke i en bæredygtig fremtid?

Peder Tuborgh, adm. direktør, Arla Foods, står i dag over for nye, store udfordringer, hvor han bl.a. skal sikre, at Arla er på forkant med udviklingen i forbrugsmønstre og -vaner samt de stigende krav til bæredygtighed og miljø. Hør bl.a hvordan man som leder sikrer en branchemæssig førerposition i forhold til integrering af FN’s Verdensmål, og hvordan man med tusindvis af mælkeproducenter i ejerkredsen bevarer og udvikler et godt samarbejde i et andelsselskab.

Ledelse i medgang og modgang

Hør Karen Frøsig, adm. direktør i Sydbank, fortælle om bankernes forretningsmodel i en branche og i en tid, som er karakteriseret ved store strukturelle og konkurrencemæssige
udfordringer, der kræver meget af topchefen. Her taler hun bl.a. om værdier som robusthed og ordentlighed og ledelse som en disciplin, der er mere praktisk, end den er teoretisk.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Michael Szczepanski

Partner, Head of Strategy&

Tlf: 2494 0219

Torsten Moe

Senior advisor

Tlf: 4057 7413

Følg PwC