PwC udvalgt som leverandør til SKI rammeaftale 02.15 - it-rådgivning

08/06/21

PwC er igen én af de 12 leverandører, som er blevet udvalgt til SKI rammeaftale 02.15, der omfatter it-rådgivning i offentlige institutioner. Rammeaftalen gør det endnu mere enkelt og effektivt for offentlige kunder at samarbejde med PwC om it-rådgivning.

Et effektivt samarbejde med kunder i den offentlige sektor

Rammeaftalen for it-rådgivning sikrer, at det offentlige kan købe it-rådgivning og/eller it-konsulentydelser på timebasis til at udføre en konkret opgave. SKI stiller aftalerne til rådighed for alle offentlige organisationer i Danmark.

Vi er stolte over endnu engang at være leverandør til SKI 02.15, da denne rammeaftale styrker vores mål om at løse vores kunders væsentlige problemstillinger inden for en lang række it-rådgivningsområder. Vi glæder os til at hjælpe vores kunder i den offentlige sektor med it-opgaver”, siger Anders Grynnerup, partner i PwC.

Med rammeaftalen bliver det endnu mere enkelt og effektivt for offentlige kunder at samarbejde med PwC på it-området. Derudover gør rammeaftalen det også muligt for kunden at få et aftalegrundlag på plads på blot 1-2 dage, hvilket betyder, at samarbejdet hurtigt kan igangsættes.

Ydelsesområder på rammeaftalen

Tilsammen dækker de ydelsesområder, som PwC tilbyder på rammeaftalen, en meget stor del af de rådgivningsydelser, som PwC i dag er specialiserede i at levere til bl.a. den offentlige sektor, herunder:

  • It-relaterede strategier
  • Forretningsbehov, business case og gevinstrealisering
  • It-udbud
  • It-sikkerhed, business continuity og it-compliance
  • It-arkitektur
  • It-governance
  • Projekt- og programledelse

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til SKI 02.15 - it-rådgivning og rammekontrakten med PwC, er du velkommen til at kontakte Jesper Tüchsen.
 

Kontakt os

Jesper Tüchsen

Director, PwC Denmark

Tlf: 2010 9511

Følg PwC