Cyber & Privacy

Styrk jeres cybersikkerhed og privatlivsbeskyttelse med en balanceret indsats.

Cyberangreb er blevet hverdag i dansk erhvervsliv. I takt med, at virksomhederne anvender nye teknologier til at optimere processer og arbejdsgange og deler flere data med hinanden og med deres samarbejdspartnere, får cyberkriminelle også flere veje ind til deres mest kritiske data.

Det øger virksomhedernes sårbarhed over for cyberangreb, som på samme tid bliver stadigt mere avancerede og målrettede af natur - PwC's Cybercrime Survey 2018. Oveni skal virksomhederne i stigende grad sikre deres kunders ret til privatliv på, bl.a. i kølvandet på EU-persondataforordningens krav til Privacy by Design. Det stiller nye krav til at få integrere privatlivsbeskyttelse i virksomhedens grundlæggende måde at arbejde på.

Hos PwC samarbejder vi med små og store virksomheder om at sikre, at de er effektivt sikret mod cyberangreb, og at de lever op til kravene om privatlivsbeskyttelse. Vi hjælper med at skabe overblik over deres aktuelle sikkerhedsniveau og sikrer, at de sætter ind de steder, hvor risikoen for angreb på deres mest kritiske data er størst.

Vi har fokus på at skabe en balanceret indsats, hvor virksomheden effektivt øger sin cybersikkerhed og overholder kravene om privatlivsbeskyttelse, og samtidig arbejder med cybersikkerhed og Privacy som en proaktiv del af virksomhedens samlede strategi.

Vores ydelsesområder

Strategi & Transformation

PwC samarbejder med jer om at planlægge og designe jeres digitale transformation, så I udnytter de nye teknologiers potentiale og tænker it-sikkerheden ind fra starten.

Lad os hjælpe jer med at vurdere jeres aktuelle risikoniveau, så I får overblik over de væsentligste risici. Det giver jer et kvalificeret beslutningsgrundlag for en sikkerhedsstrategi, der balancerer trusler og muligheder og forløser jeres digitale potentiale.

Læs mere

Incident & Threat

PwC hjælper jer med at opdage, reagere på, undersøge og afhjælpe trusler på tværs af forretningen. Vi skaber overblik over styrkerne og svaghederne i jeres nuværende beredskab, vurderer jeres trusselsbillede, og træner jeres incident response, så I står rustede til at håndtere et angreb, og kan reagere hurtigt og effektivt.

Læs mere

Implementering

Lad os hjælpe jer med at styre jeres medarbejderenes adgange til forretningskritiske systemer, funktioner og data mere effektivt og sikkert.

Vi er specialister i at håndtere identiteter og brugeradgange med afsæt i IAM (Identity & Access Management), så I får det rette niveau af automatisering og kan dokumentere adgangene. Med vores PAM (Privileged Access Management-services) sikrer vi desuden, at medarbejdernes adgange kan modstå angreb fra it-kriminielle.

Læs mere

Managed Services

Er jeres nuværende kontroller et tilstrækkeligt værn mod cyberangreb? Kender I jeres aktuelle risikoniveau, og har I de nødvendige procedurer og værktøjer til at sikre angreb på jeres forretningskritiske data?

Hos PwC hjælper vi jer med at understøtte og udbygge jeres forsvar mod angreb på it-sikkerheden, og med at øge jeres modenhedsniveau.

Læs mere

Privacy & Data Compliance

PwC er jeres erfarne samarbejdspartner når I vil sikre, at håndteringen af jeres kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres personlige data sker korrekt og forsvarligt.

Vi er med i alle faser af jeres compliance-arbejde, så I får overblik over de mange og komplekse krav til data compliance, kortlægger eventuelle mangler i jeres datahåndtering og efterfølgende sikrer, at I får lukket hullerne effektivt.

Læs mere

At være i stand til at håndtere et cyberangreb bliver mere og mere centralt, men det kan for mange virksomheder være en lang og sej rejse at komme i gang med. Arbejdet med sikkerhed kræver en pragmatisk tilgang og en anerkendelse af, at standarder og politikker ikke kan stå alene i beskyttelsesfasen.

Mads Nørgaard MadsenPartner, Security & Technology, PwC

Cybercrime - Bekymringer og muligheder

Den teknologiske og digitale udvikling er i konstant forandring – nye teknologier opstår hele tiden, og digitale data bliver en stadig mere central og nødvendig del af virksomhedens daglige processer og forretningsgange. Det giver helt nye muligheder for virksomheder og organisationer, men samtidig gør den hastige udvikling det muligt for kriminelle at gennemføre mere ødelæggende og avancerede cyberangreb end hidtil.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Se film med eksperternes bud på fremtidens cyberudfordringer

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'Resultater'}}
{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 3945 3554

Følg PwC