Ejerleder bag Jespers Torvekøkken vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden

Årets Ejerleder 2023
  • 07/11/23

Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden. Ejerlederen har stået i spidsen for og været medejer af Jespers Torvekøkken siden 2011 og har formået at skabe en markant vækst i et svært marked. Ronny Saul fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos Dansk Erhverv i den gamle børsbygning i København.

Ronny Saul har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden. Han modtager prisen som Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden for at have skabt en stor vækstsucces inden for catering og kantinedrift. Han har formået at skalere en virksomhed i en meget konkurrencepræget branche, så virksomheden i dag beskæftiger ca. 450 medarbejdere fordelt over hele landet. 

“Ronny er en inspirerende ejerleder. Han driver virksomheden professionelt og med en opadgående vækstkurve i et ellers vanskeligt marked. Han har formået at skabe betydelig vækst i virksomheden i de seneste år, hvilket fortjener anerkendelse,” fortæller Flemming Eghoff, partner i PwC i Hellerup, og fortsætter:

“Som ejerleder involverer Ronny sig i alle led i forretningen og har bygget en flot forretning op fra bunden. Han har desuden formået at skalere virksomheden i en branche, hvor det tidligere har vist sig at være svært, samtidig har han på imponerede vis har skabt vækst på både top- og bundlinje.”

Stærk iværksættermentalitet

Med iværksættermentalitet og en kompromisløs tilgang til virksomhedens koncept har Jespers Torvekøkken gennem årene formået at skabe vedvarende vækst. Ronny har tidligere været direktør i AB-fodbold, hvilket afspejler sig i hans ledelsesstil i Jespers Torvekøkken, hvor der er et stærkt fokus på sammenhold. 

“Ronny er en ejerleder, der lægger stor vægt på at drive sin virksomhed på ansvarlig vis og forsøger altid at gå forrest som det gode eksempel for sine medarbejdere. Sammen med sin partner er han den klare drivkraft i fastlæggelsen af virksomhedens retning og leder udviklingen. Han har desuden et stort fokus på at udvikle sine medarbejders kompetencer og formår at tiltrække nye medarbejdere i en ellers svær branche,” fortæller Mikael Storm Andersen, Nykredits regionsdirektør i København.

Hos Dansk Erhverv er man ikke i tvivl om, at Ronny Saul er den rette vindere af Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden:

”Ejerlederen har på imponerende vis skabt en succesfuld virksomhed med en klar vision om at lave mad af ordentlige råvarer og med en høj faglighed. Det har sikret et produkt af høj kvalitet og en imponerende vækst. Derfor fortjener han at blive hyldet som Årets Ejerleder i Hovedstaden,” siger Casper Klynge, vicedirektør i Dansk Erhverv.

Fakta om Jespers Torvekøkken

Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 af kok Jesper Holmberg ud fra en vision og ambition om at lave velsmagende, sund og lækker frokost til medarbejdere rundt om i virksomhederne i Storkøbenhavn. Siden dengang er Jespers Torvekøkken vokset støt hvert år og har i dag udvidet med catering af selskabsmad og kantinedrift. I 2020 udtrådte grundlægger Jesper Holmberg af ejerkredsen. Administrerende direktør Ronny Saul og bestyrelsesformand Jesper Michael Buster Reinhardt ejer i dag det fulde ejerskab (50/50).

De stærke konkurrenter:

Kasper Gaarsvig Egelund fra Vipp (København)

Kasper Gaarsvig Egelund er ejerleder af den familieejede designvirksomhed Vipp. Kasper er tredjegenerations ejerleder i Vipp og har overtaget styringen fra sin mor, Jette Egelund, som dog stadig er klar med sparring gennem sin post som formand for Vipps bestyrelse. Kasper er en ejerleder, der går forrest og udgør et naturligt centrum i virksomheden. Han har fuldt fokus på dansk designtradition og det æstetiske rundt om Vipps produkter.

Heidi P. Behrens fra TMC Nordic (Søborg)

Heidi P. Behren grundlagde TMC Nordic i 2004 og sælger skønhedsprodukter af høj kvalitet. Heidi har taget TMC Nordic til nye højder, særligt de seneste tre år, hvor virksomheden er vækstet med mere end 100 %. Heidi driver en yderst professionel virksomhed, hvor hun formår at involvere ledergruppen, interessenter og bestyrelsen i sin ledelsesrejse. Derudover har Heidi en jordnær og menneskelig tilgang til at være ejerleder. 

Vinder af Årets Heltinde i Hovedstaden 2023

Louise Schønau og Marie Raskov er vindere af Årets Heltinde i Hovedstaden 2023. De modtager prisen for deres ekstraordinære indsats for Børneriget Fonden, der har som formål at støtte udviklingen af Danmarks nye børnerige – Mary Elizabeths Hospital. Gennem samarbejde og bidrag fra virksomheder, fonde og privatpersoner er de med til at sikre finansiering til forskning, avanceret teknologi og design af rammer til familielivet under alvorlig sygdom. 

Kontakt

For yderligere information kontakt PR-konsulent i PwC Christian Corell på mobil 2829 3858 eller pressekonsulent Peter Klaaborg fra Nykredit på mobil 2056 0706 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Tid og sted for Årets Ejerleder i Hovedstaden

Den 7. november 2023 kl. 16:30-18:15, Dansk Erhverv, Dansk Erhverv, Børsen Slotsholmen, indgang B, 1217 København K. 

Fakta om Årets Ejerleder 2023

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 20. gang. Årets tema er ejerledernes grønne transformation.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 16. november 2023 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af regionsvinderen fra 2022 samt repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og to erhvervsprofiler, Helle Bro og Lars Rosenkvist Fenger.

Tidligere landsvindere

Layland Barker fra Titan Containers A/S (2022), Peter Vang Christensen fra Plantorama A/S (2021), 2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Se hvem der vinder Årets Ejerleder 2023

Tilmeld dig landskåringen

Kontakt os

Christian Corell

PR Associate, PwC Denmark

2829 3858

E-mail

Flemming Eghoff

Partner, København, PwC Denmark

3945 3175

E-mail

Følg PwC