Vinderne i region Fyn er fundet

Årets Ejerleder 2023

Ejerledere bag vækstraketten Ventherm vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 på Fyn

Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Ventherm A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 på Fyn. De to ejerledere har leveret imponerende resultater de seneste tre år, og væksten ser ud til at fortsætte for den midtfynske virksomhed. Ejerlederne fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring i 8-kanten i Odense.

Læs pressemeddelelse

Tomatkongen fra Nordic Greens vinder Temaprisen 2023 på Fyn

Mads Ulrik Pedersen fra Nordic Greens A/S har netop modtaget Årets Regionale Temapris på Fyn ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit arbejde med bæredygtighed og for at gå forrest i sin branche inden for den grønne omstilling. Mads Ulrik Pedersen fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring i 8-kanten i Odense.

Læs pressemeddelelse

Årets Helt i region Fyn er Peter Zinck

Vinderen af Årets Helt på Fyn går til Peter Zinck. Årets Helt brænder for at gøre en uegennyttig forskel og motiveres af at have en finger på pulsen på forskellige områder. Det kommer i høj grad til udtryk ved, at Peter på nuværende tidspunkt besidder seks aktive bestyrelsesformandsposter. Som nuværende næstformand for UCL samt tidligere formand for Tietgenskolen og Erhvervsakademiet Lillebælt spiller Årets Helt en stor og aktiv rolle inden for den fynske uddannelsesverden. Til trods for sine flere roller i erhvervs-, uddannelses- og kulturmiljøet er døren altid åben for alle, der behøver sparring eller et godt råd. Blandt andet har spirende iværksættere særligt gavn af indsigtsfuld sparring og store netværk, som Peter med glæde trækker på. Som tidligere formand for Odense Rotary City Klub er Peter nemlig hovedinitiativtager for Rotary Danmarks landsindsamling af penge og generatorer til borgerne i Kyiv. Indsamlingen var én af de første og en stor succes med et resultat på over 6,5 millioner kroner og 135 generatorer. Peter har et enormt overskud og et brændende ønske om at gøre en kæmpe forskel i alt det, han uegennyttigt involverer sig i. Derfor er han vinder af Årets Helt på Fyn 2023.

Mød de tre finalister i region Fyn

Playback of this video is not currently available

2:31

Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Ventherm A/S

Allan Hansens far, Knud Henning Hansen, grundlagde Ventherm i 1983. Virksomheden er specialiseret i overfladebehandlingsanlæg til tung industri. Allan blev tilknyttet Ventherm i 2006, hvor han indtrådte som direktør og blev medejer sammen med sin far og bror, Brian Hansen. Brian solgte senere sin aktieandel til Rune Lund Bendixen, der kom med erfaring fra samme branche. De har i fællesskab skabt flotte resultater og opnået en vækst på over 100 % de seneste tre år. I dag har Ventherm en markedsledende position, og de to ejerledere har en forventning om yderligere vækst på 50 til 75 % de næste tre år.

Playback of this video is not currently available

2:24

Lars Overgaard & Erik Salling fra Kinematic ApS

Drevet af en entreprenørånd, knowhow og stor forståelse for entreprenørbranchen stiftede Lars Overgaard og Erik Salling i 2013 Kinematic. Med flotte væksttal har Lars og Erik udviklet Kinematic til at være førende inden for branchen i Skandinavien. Målsætningen er fortsat at effektivisere branchen og i fremtiden i endnu højere grad hjælpe kunderne til højere produktivitet og mere bæredygtighed i byggeprojekterne. Lars og Erik har i den grad positioneret Odense og Fyn som frontløbere inden for robotteknologi og digitalisering.

Playback of this video is not currently available

2:20

Jens Hempel-Hansen fra HJHansen Recycling Group A/S

Jens Hempel-Hansen er sjette generationsejerleder i genvindingsvirksomheden HJHansen Recycling Group. Jens er visionær og en ægte ildsjæl med stor passion for genvindingsindustrien. Han er af indbegrebet af ordentlighed, ordholdenhed og har en naturlig respekt for sine medmennesker. Vigtigst af alt har han viljen til at gå de ekstra skridt i svære tider.. Det beviste han bl.a. under finanskrisen og senest for 4 til 5 år siden, hvor virksomheden gennemgik en utrolig svær periode, som var ved at koste familiens livsværk. På imponerende vis har Jens formået at skabe en turn-around med trecifrede vækstrater i HJHansen Recycling Group de seneste tre år.

Se hvem der vinder Årets Ejerleder 2023

Tilmeld dig landskåringen

Kontakt os

Claus Damhave

Partner, Assurance, København, PwC Denmark

+45 3945 3937

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Maria Skou Jensen

Manager, Odense, PwC Denmark

6314 4272

E-mail

Følg PwC