Årets Ejerleder 2023: Mikkel Grene fra Søstrene Grene ApS

Stort tillykke til vinderne ved Årets Ejerleder 2023. Bliv klogere på, hvorfor de har vundet og læs mere om Årets Ejerleder, Årets Temapris og Årets Hæderspris.

Årets Ejerleder 2023

Mikkel Grene fra Søstrene Grene ApS vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 ved Landskåringen i PwC i Hellerup. Ejerlederen er en professionel rollemodel, som har videreført familievirksomhedens værdier og skabt ekstraordinære flotte resultater.

Læs pressemeddelelse

Årets Hædersprismodtager 2023

Thomas Kirk Kristiansen modtager Årets Hæderspris 2023 ved Årets Ejerleder 2023. Han modtager prisen på vegne af familien bag en af Danmarks mest toneangivende virksomheder med en ekstraordinær ejerlederhistorie samt en global succes. Det er syvende gang, at PwC sammen med Nykredit og Dansk Erhverv uddeler prisen.

Læs pressemeddelelse

Årets Temaprisvinder 2023

Det blev ejerleder Søren Tscherning fra Tscherning Holding A/S, der vandt over de øvrige seks regionale temaprisvindere og modtog Temaprisen ved Landskåringen af Årets Ejerleder 2023. Temaprisen gives i år til den ejerleder, som har udmærket sig særligt positivt inden for årets tema, som er ejerledernes grønne transformation.

Læs pressemeddelelse

Regionsvindere og finalister

Playback of this video is not currently available

2:29

Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak fra Shaping New Tomorrow

Kasper Ulrich, Christian Aachmann og Christoffer Bak fra Shaping New Tomorrow vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Nordjylland. De tre ejerledere og barndomsvenner driver en ekstraordinær succesfuld virksomhed og har siden opstarten i 2013 leveret høj vækst og bemærkelsesværdige flotte resultater. Prisen fik de overrakt ved en velbesøgt regionskåring på Comwell Hvide Hus i Aalborg.

Læs pressemeddelelse

De stærke konkurrenter

Morten Hovaldt fra Complea

I 2010 grundlagde Morten Hovaldt it-virksomheden Complea, som leverer IT- og digitaliseringsløsninger. Kort tid efter opstarten voksede virksomheden markant i både omsætning og antal medarbejdere. Siden 2010 er antallet af ansatte hos Complea vokset fra én til over 60 ansatte, hvilket understreger den udvikling, som Morten har taget Complea igennem.

Lars Juhl Frandsen og Peter Helmer Larsen fra Nordic Computer

De to ejerledere overtog it-leverandørvirksomheden, Nordic Computer, tilbage i 2018 og har siden da skabt en turnaround med flotte resultater og med medarbejderne i fokus. De to ejerledere har fokus på åbenhed, ærlighed og respekt for omgivelserne. Lars og Peter lægger desuden stor vægt på medarbejderaspektet i deres virksomhed, og deres engagement i medarbejdernes trivsel er bemærkelsesværdigt. De ønsker således ikke at drive virksomheden selv, men derimod i samarbejde med deres medarbejdere.

Playback of this video is not currently available

2:08

Karl Venø Nielsen fra Fog & Venø A/S

Karl Venø Nielsen fra Fog & Venø A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Midt- og Vestjylland. Den jordnære ejerleder har på ganske få år leveret imponerende resultater og opbygget en succesfuld virksomhed. Prisen fik han overrakt ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Herning.

Læs pressemeddelelse

De stærke konkurrenter

Flemming Vang Thusgaard Rasmussen fra JCN Bolig A/S

JCN Bolig blev grundlagt i 1941, og siden 2014 har Flemming Vang Thusgaard Rasmussen stået i spidsen for det, der i dag er en professionel byggevirksomhed med speciale i boligbyggeri. De arbejder udelukkende på BtB-markedet og er en konkurrencedygtig og specialiseret virksomhed, der ved hjælp af stram tidsstyring, dygtige håndværkere i egenproduktion og dedikerede byggeledere formår at levere kvalitetsbyggerier til aftalt pris og tid.

Diana Vejrup fra Colour Compagniet A/S

Sammen med sin forretningspartner Michael Chrois Lund står Diana Vejrup i spidsen for Colour Compagniet, der tilbyder overfladebehandlinger af træ, plast og metal på både plane-emner og 3D. Diana og Michael var begge tidligere ansatte i den virksomhed, som de valgte at gå sammen om at købe ud af et konkursbo med ambitionen om at kunne drive virksomheden bedre. Det er lykkes, og de har opnået særdeles gode resultater med deres fælles virksomhed.

Playback of this video is not currently available

2:10

Mikkel Grene fra Søstrene Grene

Mikkel Grene fra Søstrene Grene vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Østjylland. Han lever efter den helt særlige søsterånd og har videreført familievirksomhedens værdier, hvilket har sikret en høj vækst og bemærkelsesværdige flotte resultater. Han fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring på ARoS i Aarhus.

Læs pressemeddelelse

De stærke konkurrenter

Christian Skovbo fra Aduro

Christian Skovbo har ledet brændeovnsvirksomheden Aduro siden 2005 med betydelig succes. Aduro har oplevet en markant vækst i omsætningen på næsten 100 % i løbet af de seneste tre år. Som ejerleder udstråler Christian energi og et tydeligt drive i sit daglige arbejde, og han brænder for at udvikle virksomhedens medarbejdere.

Michael Gadeberg og Søren Bunk fra Dansk IngeniørService

Michael grundlagde Dansk IngeniørService i 1997, og kort tid efter kom Søren med. Virksomheden har siden den tid gennemgået en markant udvikling. Fra kun at operere på det danske marked er Dansk IngeniørService nu en international virksomhed med imponerende vækstrater, som er til stede i Polen, Spanien, Frankrig, Indien og USA.

Playback of this video is not currently available

2:29

Jesper og Kim Laursen fra Melitek A/S

Jesper og Kim Laursen fra Melitek A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 på Sjælland. Brødrene har overvundet vanskelige tider, udført en turn-around og er lykkes med at skabe en særdeles succesfuld virksomhed. Ejerlederne fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Ringsted.

Læs pressemeddelelse

De stærke konkurrenter

John Sashi Nielsen fra J.N. Meat International

John Sashi Nielsen grundlagde produktionsvirksomheden J.N. Meat International i 1980, som sælger og producerer kvalitetskød. Fra opstarten i 1980 har John fået skabt en utrolig virksomhed, der hvert eneste år har leveret overskud. Der er skabt arbejdspladser og eksport, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. John har vundet tre titler som verdensmester med virksomhedens sashi-kød. Ejerlederen har udarbejdet en klar vision for virksomhedens fremtidige drift, der både inkluderer organisk vækst og vækst via opkøb, og det lover for en lys fremtid for John og J.N. Meat International.

Per Otto Winther fra PHP Service Group

Per Otto Winther skiftede spor fra autolakering til affaldshåndtering. Efter at have opdaget en mulighed i lokalavisen for at byde på opstilling af skraldespande til kommunen kontaktede han den tildelte leverandør. Det blev startskuddet til PHP Service, som monterer, leverer og vedligeholder affaldsbeholdere. I dag er Per fortsat hovedaktionær i PHP Service. På få år har Per udviklet en succesfuld og stabil virksomhed, der har leveret imponerende vækst med flotte tal på top- og bundlinje, og som nu er markedsleder i Danmark og også har påbegyndt aktiviteter udenlands.

Playback of this video is not currently available

2:26

Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken

Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden. Ejerlederen har stået i spidsen for og været medejer af Jespers Torvekøkken siden 2011 og har formået at skabe en markant vækst i et svært marked. Ronny Saul fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos Dansk Erhverv i den gamle børsbygning i København.

Læs pressemeddelelse

De stærke konkurrenter

Kasper Gaarsvig Egelund fra Vipp

Kasper Gaarsvig Egelund er ejerleder af den familieejede designvirksomhed Vipp. Kasper er tredjegenerations ejerleder i Vipp og har overtaget styringen fra sin mor, Jette Egelund, som dog stadig er klar med sparring gennem sin post som formand for Vipps bestyrelse. Kasper er en ejerleder, der går forrest og udgør et naturligt centrum i virksomheden. Han har fuldt fokus på dansk designtradition og det æstetiske rundt om Vipps produkter.

Heidi P. Behrens fra TMC Nordic

Heidi P. Behren grundlagde TMC Nordic i 2004 og sælger skønhedsprodukter af høj kvalitet. Heidi har taget TMC Nordic til nye højder, særligt de seneste tre år, hvor virksomheden er vækstet med mere end 100 %. Heidi driver en yderst professionel virksomhed, hvor hun formår at involvere ledergruppen, interessenter og bestyrelsen i sin ledelsesrejse. Derudover har Heidi en jordnær og menneskelig tilgang til at være ejerleder.

Playback of this video is not currently available

2:31

Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Ventherm A/S

Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Ventherm A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 på Fyn. De to ejerledere har leveret imponerende resultater de seneste tre år, og væksten ser ud til at fortsætte for den midtfynske virksomhed. Ejerlederne fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring i 8-kanten i Odense.

Læs pressemeddelelse

De stærke konkurrenter

Lars Overgaard & Erik Salling fra Kinematic ApS

Drevet af en entreprenørånd, knowhow og stor forståelse for entreprenørbranchen stiftede Lars Overgaard og Erik Salling i 2013 Kinematic. Med flotte væksttal har Lars og Erik udviklet Kinematic til at være førende inden for branchen i Skandinavien. Målsætningen er fortsat at effektivisere branchen og i fremtiden i endnu højere grad hjælpe kunderne til højere produktivitet og mere bæredygtighed i byggeprojekterne. Lars og Erik har i den grad positioneret Odense og Fyn som frontløbere inden for robotteknologi og digitalisering.

Jens Hempel-Hansen fra HJHansen Recycling Group A/S

Jens Hempel-Hansen er sjette generationsejerleder i genvindingsvirksomheden HJHansen Recycling Group. Jens er visionær og en ægte ildsjæl med stor passion for genvindingsindustrien. Han er af indbegrebet af ordentlighed, ordholdenhed og har en naturlig respekt for sine medmennesker. Vigtigst af alt har han viljen til at gå de ekstra skridt i svære tider.. Det beviste han bl.a. under finanskrisen og senest for 4 til 5 år siden, hvor virksomheden gennemgik en utrolig svær periode, som var ved at koste familiens livsværk. På imponerende vis har Jens formået at skabe en turn-around med trecifrede vækstrater i HJHansen Recycling Group de seneste tre år.

Playback of this video is not currently available

2:44

Sanne og Svend Brodersen fra Gram og Nybøl Godser A/S

Sanne og Svend Brodersen fra Gram og Nybøl Godser A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Sydjylland. Ægteparret har drevet Gram Slot siden 2007 og er gået fra at være en lille virksomhed til nu at være en succesfuld kulturinstitution i Sønderjylland med tusindvis af kunder og over 100 ansatte. Ejerlederne fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Vejle.

Læs pressemeddelelse

De stærke konkurrenter

Anders Kjær Jørgensen fra JUAL Group A/S

Metalvirksomheden JUAL blev etableret i slutningen af 1960’erne, og Anders Kjær Jørgensen er andengenerations ejerleder. Anders har som ejerleder navigeret JUAL gennem både kriser og succeser på imponerende vis, og i de seneste fem år har virksomheden oplevet en vækst på over 50 %. Anders har en hands-on tilgang til ledelse og er i tæt kontakt med sine medarbejdere. Han prioriterer åbenhed og værdsætter alles meninger. Anders er en selvlært ejerleder, der gennem med- og modgang har løftet JUAL til et nyt niveau.

Mads Vesterby Hansen, Troels Johansson & Mikkel Knudsen fra WoodUpp Group A/S

Mads Vesterby Hansen grundlagde WoodUpp i 2015. WoodUpp producerer og sælger akustikpaneler. Sidenhen har Mads fået Troels Johansson og Mikkel Knudsen med om bord. De tre ejerledere har i den grad skabt en imponerende udvikling i WoodUpp. De har gjort virksomheden international og er etableret i Tyskland, Sverige, Holland og Storbritannien. Mads, Troels og Mikkel er ambitiøse, målrettede og meget dedikerede til virksomheden og deres medarbejdere. Ejerlederne stræber efter at give kunderne en unik oplevelse, samtidig med at de skaber en attraktiv arbejdsplads.

Temaprisvindere

Henrik Hagens og Johnny Brejner Hansen fra Hagens Fjedre

Henrik Hagens og Johnny Brejner Hansen fra Hagens Fjedre vinder Årets Regionale Temapris i Region Nordjylland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederne modtager prisen for deres arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. De to ejerledere fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen på Comwell Hvide Hus i Aalborg.

Læs pressemeddelelse

Mads Ortmann Mørup fra modebrandet Knowledge Cotton Apparel

Mads Ortmann Mørup fra Knowledge Cotton Apparel vinder Årets Regionale Temapris i Midt- og Vestjylland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit store arbejde med at fremstille bæredygtigt og miljøvenligt modetøj og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Mads Ortmann Mørup fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen hos PwC i Herning.

Læs pressemeddelelse

Anders Byriel fra Kvadrat

Anders Byriel fra Kvadrat vinder Årets Regionale Temapris i Østjylland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Anders Byriel fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen på ARoS i Aarhus.

Læs pressemeddelelse

Torben Wittendorff Ibsen fra FlowCon International ApS

Torben Wittendorff Ibsen fra FlowCon International ApS vinder Årets Regionale Temapris på Sjælland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Torben Wittendorff Ibsen fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Ringsted.

Læs pressemeddelelse

Søren Tscherning fra Tscherning Holding A/S

Søren Tscherning fra Tscherning Holding A/S vinder Årets Regionale Temapris i Hovedstaden ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit store arbejde med den grønne transformation. Søren Tscherning fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen i Børssalen hos Dansk Erhverv i København.

Læs pressemeddelelse

Mads Ulrik Pedersen fra Nordic Greens A/S

Mads Ulrik Pedersen fra Nordic Greens A/S vinder Årets Regionale Temapris på Fyn ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit arbejde med bæredygtighed og for at gå forrest i sin branche inden for den grønne omstilling. Mads Ulrik Pedersen fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring i 8-kanten i Odense.

Læs pressemeddelelse

Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft fra Alfix A/S

Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft fra Alfix A/S vinder Årets Regionale Temapris i Sydjylland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for deres mangeårige arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Vejle.

Læs pressemeddelelse

Helte

Sonja Christensen

Vinderen af Årets Heltinde i Region Nordjylland gik til Sonja Christensen. Sonja er en ildsjæl og har sammen med sin mand, Eigild Christensen, gjort en forskel for rigtig mange mennesker både lokalt, nationalt og internationalt. Hun bruger de fleste af sine vågne timer til velgørende formål og har bl.a. stiftet foreningen Raise for Kids, der laver aktiviteter for at skabe bedre vilkår for udsatte familier og børn i Nordjylland. Hun har hjulpet med at bygge en hel landsby med huse, børnehave, butikstorv, fritidscenter og skole i Nicaragua. Sonja har formået at gøre en stor forskel for rigtig mange udsatte i samfundet og er en inspirerende ambassadør for Nordjylland. Derfor er hun vinder af Årets Heltinde i Nordjylland 2023.

Torben Larsen fra Give Steel A/S

Vinderen af Årets Helt i Midt- og Vestjylland går til Torben Larsen fra Give Steel A/S. Torben brænder for at gøre en forskel for dem, som har det svært. Udover at Torben er en yderst succesfuld ejerleder, er han også en varm og nærværende person, som tager et stort socialt ansvar. Hos Give Steel og Torben får unge med udfordringer en ekstra chance. Han ansætter de unge og giver dem en hjælpende hånd ind på arbejdsmarkedet, uanset om de har været stofmisbrugere, er under afsoning eller på kontanthjælp. For Torben er det en ære at bidrage positivt til de unges liv. Derfor er han vinder af Årets Helt i Midt- og Vestjylland 2023.

Mette Neville

Vinderen af Årets Heltinde i Region Østjylland går til professor Mette Neville. Mette har som professor på Aarhus Universitet dedikeret stort set hele sit faglige virke til små og mellemstore virksomheder. Hun har i godt 40 år beskæftiget sig med små og mellemstore virksomheder og har udgivet 118 videnskabelige publikationer. Derudover er Mette bl.a. leder af Center for Små og Mellemstore Virksomheder og en del af regeringens SMV:Board for digital omstilling. Hun er forfatter, institutleder, forskningsleder og centerleder. Mette skaber med sin store viden og mangeårige indsats på SMV-området ekstraordinær værdi for mange virksomheder. Hun er en rollemodel, som fortjener anerkendelse for sit dedikerede arbejde.

Claus Meyer

Vinderen af Årets Helt på Sjælland går til Claus Meyer. Han er en ægte iværksætter, som har gjort en stor forskel for mange mennesker. Claus har engageret sig i et hav af projekter, bl.a. Frugt fra Lilleø, Hotel Saxkjøbing, Sydhavsøernes Frugtfestival, og så er han medejer af den lokale fodboldklub, Nykøbing FC. Derudover er Årets Helt blevet tildelt Michelinstjerner i New York, og så har han været med til at skabe en af verdens bedste restauranter i NOMA. Derfor er han vinder af Årets Helt på Sjælland 2023.

Louise Schønau og Marie Raskov

Louise Schønau og Marie Raskov er vindere af Årets Heltinde i Hovedstaden 2023. De modtager prisen for deres ekstraordinære indsats for Børneriget Fonden, der har som formål at støtte udviklingen af Danmarks nye børnerige – Mary Elizabeths Hospital. Gennem samarbejde og bidrag fra virksomheder, fonde og privatpersoner er de med til at sikre finansiering til forskning, avanceret teknologi og design af rammer til familielivet under alvorlig sygdom.

Peter Zinck

Vinderen af Årets Helt på Fyn går til Peter Zinck. Årets Helt brænder for at gøre en uegennyttig forskel og motiveres af at have en finger på pulsen på forskellige områder. Det kommer i høj grad til udtryk ved, at Peter på nuværende tidspunkt besidder seks aktive bestyrelsesformandsposter. Som nuværende næstformand for UCL samt tidligere formand for Tietgenskolen og Erhvervsakademiet Lillebælt spiller Årets Helt en stor og aktiv rolle inden for den fynske uddannelsesverden. Til trods for sine flere roller i erhvervs-, uddannelses- og kulturmiljøet er døren altid åben for alle, der behøver sparring eller et godt råd. Blandt andet har spirende iværksættere særligt gavn af indsigtsfuld sparring og store netværk, som Peter med glæde trækker på. Som tidligere formand for Odense Rotary City Klub er Peter nemlig hovedinitiativtager for Rotary Danmarks landsindsamling af penge og generatorer til borgerne i Kyiv. Indsamlingen var én af de første og en stor succes med et resultat på over 6,5 millioner kroner og 135 generatorer. Peter har et enormt overskud og et brændende ønske om at gøre en kæmpe forskel i alt det, han uegennyttigt involverer sig i. Derfor er han vinder af Årets Helt på Fyn 2023.

Even Ramsland

Vinderen af Årets Helt i Sydjylland går til Even Ramsland, der står bag foreningen RECOVERY BULLS. Even stiftede foreningen i 2016 med det formål at hjælpe mennesker i udsatte og sårbare positioner gennem idrætsaktiviteter. På kort tid er Evens arbejde og RECOVERY BULLS blevet en succes, og der er blevet oprettet afdelinger i hele Danmark. Even er en ildsjæl, som har hjertet på rette sted. Han har gjort en positiv forskel for mange mennesker over hele landet, og hans arbejde er til stor inspiration og fortjener anerkendelse. Derfor er han vinder af Årets Helt i Sydjylland 2023.

Årets Tema: Ejerledernes grønne transformation

De danske ejerledere spiller sammen med det øvrige erhvervsliv og samfundet en afgørende rolle i at bidrage til en mere bæredygtig fremtid gennem investering i grøn teknologi, affaldsreduktion og mindre CO2-udledning. En grøn transformationsrejse kræver mod, vilje, investeringer og lederskab. PwC og vores samarbejdspartnere hylder de succesfulde ejerledere, der formår at gentænke og fremtidssikre deres virksomhed i forhold til miljø og klima.

Playback of this video is not currently available

0:31

ESG-rådgivning for små- og mellemstore virksomheder

Som ejerleder skal du i stigende grad forholde dig til ESG. PwC har designet en række ydelser til små og mellemstore virksomheder, der hjælper dig godt i gang med ESG-arbejdet.

Dyk ned i Ejerlederanalysen 2022

De danske ejerledere er i vækst og sætter grøn transformation højt på agendaen

Sådan finder vi Årets Ejerleder

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 9.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra flere end 125 virksomheder. Ejerlederne interviewes ud fra spørgsmål om ejerlederen og dennes virksomhed, ledelsesfunktioner og forretningsplan, performance og vækstambitioner, ejerskifte samt årets tema.

En lokal jury, bestående af bl.a. regionsvinderen 2022, en lokal erhvervsperson og repræsentanter fra samarbejdspartnerne, mødes herefter og udvælger tre finalister og en regionsvinder i hver af de syv regioner. Blandt disse syv regionsvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Ejerleder.

Derudover udvælger den lokale jury i hver region også en temaprisvinder særligt på baggrund af årets tema. Blandt de syv regionale temaprisvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Temaprisvinder. Analysearbejdet, der ligger til grund for kåringen af Årets Ejerleder giver et indgående kendskab til danske ejerledere og deres virksomheder, og hvordan de bidrager til væksten.

En ejerleder nomineres i analysearbejdet og til interview, hvis virksomheden og ejerlederen opfylder følgende kriterier:
 • A/S – ApS – P/S
 • Minimum 10 ansatte
 • Eksisteret i minimum 5 år
 • Positiv egenkapital i seneste regnskab
 • Positivt resultat i seneste regnskab
 • Vækst i dækningsbidrag set over en 3-årig periode eller en vækst i dækningsbidrag på min. 15% i seneste regnskabsperiode.
 • Excl. børsnoterede selskaber og deres datterselskaber
 • Excl. datterselskaber af udenlandske virksomheder
 • Excl. selskaber på Børsens Top 100 eller deres datterselskaber
 • Ejerlederen skal have central indflydelse på den daglige drift
 • Ejerlederen skal have en betydende ejerandel (>20 %)

 

Kontakt os

Ulrik Ræbild

Partner, København, PwC Denmark

3945 3288

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Peter Zdrinka Nannestad

Business Development Director, Hellerup, PwC Denmark

3945 9563

E-mail

Følg PwC