Vinderne i region Midt- og Vestjylland er fundet

Årets Ejerleder 2023

Årets Ejerleder i Midt- og Vestjylland er Karl Venø Nielsen fra Fog & Venø A/S

Karl Venø Nielsen fra Fog & Venø A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Midt- og Vestjylland. Den jordnære ejerleder har på ganske få år leveret imponerende resultater og opbygget en succesfuld virksomhed. Prisen fik han overrakt ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Herning.

Læs pressemeddelelse

Mads Ortmann Mørup fra modebrandet Knowledge Cotton Apparel vinder Temaprisen 2023 i Midt- og Vestjylland

Mads Ortmann Mørup fra Knowledge Cotton Apparel har netop modtaget Årets Regionale Temapris i Midt- og Vestjylland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit store arbejde med at fremstille bæredygtigt og miljøvenligt modetøj og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Mads Ortmann Mørup fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen hos PwC i Herning.

Læs pressemeddelelse

Årets Helt i regionen er Torben Larsen fra Give Steel A/S

Vinderen af Årets Helt i Midt- og Vestjylland går til Torben Larsen fra Give Steel A/S. Torben brænder for at gøre en forskel for dem, som har det svært. Udover at Torben er en yderst succesfuld ejerleder, er han også en varm og nærværende person, som tager et stort socialt ansvar. Hos Give Steel og Torben får unge med udfordringer en ekstra chance. Han ansætter de unge og giver dem en hjælpende hånd ind på arbejdsmarkedet, uanset om de har været stofmisbrugere, er under afsoning eller på kontanthjælp. For Torben er det en ære at bidrage positivt til de unges liv. Derfor er han vinder af Årets Helt i Midt- og Vestjylland 2023.

Mød de tre finalister i Midt- og Vestjylland

Playback of this video is not currently available

2:08

Karl Venø Nielsen fra Fog & Venø A/S

Ejerleder Karl Venø Nielsen står i spidsen for Fog & Venø A/S, der laver lamelbaserede akustikpaneler af FSC-certificeret træ. Karl er multiværksætter og står bag en vognmandsforretning (i dag kendt som Bredahl Transport i Timring), køkkenfirmaer, Horn Bordplader og nu Fog og Venø A/S.

Playback of this video is not currently available

2:27

Flemming Vang Thusgaard Rasmussen fra JCN Bolig A/S

JCN Bolig blev grundlagt i 1941, og siden 2014 har Flemming Vang Thusgaard Rasmussen stået i spidsen for det, der i dag er en professionel byggevirksomhed med speciale i boligbyggeri. De arbejder udelukkende på BtB-markedet og er en konkurrencedygtig og specialiseret virksomhed, der ved hjælp af stram tidsstyring, dygtige håndværkere i egenproduktion og dedikerede byggeledere formår at levere kvalitetsbyggerier til aftalt pris og tid.

Playback of this video is not currently available

2:13

Diana Vejrup fra Colour Compagniet A/S

Sammen med sin forretningspartner Michael Chrois Lund står Diana Vejrup i spidsen for Colour Compagniet, der tilbyder overfladebehandlinger af træ, plast og metal på både plane-emner og 3D. Diana og Michael var begge tidligere ansatte i den virksomhed, som de valgte at gå sammen om at købe ud af et konkursbo med ambitionen om at kunne drive virksomheden bedre. Det er lykkes, og de har opnået særdeles gode resultater med deres fælles virksomhed.

Se hvem der vinder Årets Ejerleder 2023

Tilmeld dig landskåringen

Kontakt os

Mads Hornbæk

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9660 2600

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Berit Bøgeskov Madsen

Senior Associate, Herning, PwC Denmark

9660 2507

E-mail

Følg PwC