Webinarrække: Kom på forkant med fremtidens krav og muligheder inden for bæredygtighed

Aktuelle tendenser, væsentlige udfordringer og muligheder inden for bæredygtighed. Tilmeld dig et eller flere webinarer.

Dato

14. juni 2023

Tid

Kl. 09.00-10.00

Sted

Online event

Aktuelle tendenser, væsentlige udfordringer og muligheder inden for bæredygtighed - faglig opdatering, når det passer dig.

I denne webinarrække får du praktisk viden og gode råd, om hvilke overvejelser din virksomhed bør gøre sig i sin bæredygtige omstilling.

I webinarerne stiller vi skarpt på forskellige tværfaglige emner som rapportering, klimaudfordringer, data, EU’s taksonomi samt anden aktuel lovgivning i både Danmark og EU. Du får indsigt i de nyeste tendenser, udfordringer og muligheder med perspektiver og viden fra virksomhedscases og PwC's eksperter.

Tilmeld dig det næste webinar nedenfor. Du kan også se eller gense aktuelle webcasts.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Målgruppe

Webinarerne er målrettet CFO'er, ansvarlige for bæredygtighed og/eller rapportering i danske virksomheder. 

Kommende webinarLadestandere - de moms-, afgifts- og skattemæssige regler

Dato: Onsdag den 14. juni 2023 kl. 9.00-10.00

Som led i den grønne omstilling etablerer flere virksomheder ladestandere til firma-, medarbejder- og kundebiler. Det er med til at understøtte den vigtige klimaindsats.

Vi gennemgår på dette webinar, hvilke moms-, afgifts- og skattemæssige regler du skal være opmærksom på, hvis din virksomhed står over for en sådan indsats. Vi gennemgår bl.a. faldgruber ved etablering af ladestandere samt regler om beskatning, moms og afgifter.Se eller gense aktuelle webcasts

Playback of this video is not currently available

56:17

Første EU-taksonomi-alignment rapportering står for døren – er du klar?

Finansielle virksomheder har indtil nu alene skulle offentliggøre, hvor stor en andel af deres samlede aktiviteter, der potentielt kunne leve op til EU-taksonomiforordningen (taxonomi-eligibility). Det ændrer sig fremadrettet, hvor finansielle virksomheder fra 2024 bliver underlagt den fulde rapportering under taksonomiforordningens artikel 8 og skal opgøre, om de omfattende økonomiske aktiviteter også lever op til kravene for at være miljømæssigt bæredygtig (taxonomi-alignment). Oplysningsforpligtelserne under taksonomiforordningens artikel 8 (”Gennemsigtighed for virksomheder i ikkefinansielle redegørelser”) har indtil nu vist sig at være udfordrende, og flere aspekter af dens implementering i praksis er stadig uafklaret.

I denne webcast får du et overblik over de kommende KPI'er for bæredygtighed, der skal rapporteres på fra 2024 og med et særligt fokus på asset management.


Kend jeres klimarisici

Klimaændringer har konsekvenser for de fleste virksomheder, og det er derfor nødvendigt at kende de risici samt muligheder, dette indebærer. Ved analysering af klimarelaterede påvirkninger og risici samt muligheder er der grundlag for at opnå meningsfulde beslutninger, mindske virksomhedens påvirkning af klimaet, minimere fremtidige klimarelaterede risici og gribe klimarelaterede muligheder. Denne analyse kan desuden dokumenteres som en del af de kommende rapporteringskrav i CSRD. 

I webcasten kan du blive klogere på klimarelaterede risici, og hvordan du kan afbøde dem. Vi kommer ind på emner som SBTi og scenarieanalyse, og hvad der forventes for at leve op til de fremtidige rapporteringskrav.

Playback of this video is not currently available

59:01

Kontakt os

Susanne Stormer

Partner, Leder af ESG og Sustainability-ydelser, København, PwC Denmark

2334 6283

E-mail

Joan Faurskov Cordtz

Partner, leder af afgifter og told, København, PwC Denmark

5135 7562

E-mail

Helle Dreyer

Partner, Governance, Risk & Compliance, København, PwC Denmark

6155 5181

E-mail

Simone Marie Høybye

Senior Event Associate, PwC Denmark

39453189

E-mail

Følg PwC