Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Financial Services Real Estate

Vi gennemfører strukturerede salgsprocesser for fast ejendom og yder rådgivning om fast ejendom til vores kunder.

PwC Real Estate gennemfører strukturerede salgsprocesser og yder rådgivning inden for alle grene af ejendomsbranchen. Vores team består af personer med et solidt kendskab til og bredt netværk i alle dele af ejendomsbranchen. Teamet har forskellige profiler med erfaring fra bl.a. erhvervsmæglerbranchen og den finansielle sektor.

Vi tilbyder en samlet one-stop-shop-løsning, der omfatter alle væsentlige dele af en ejendomstransaktion. Vi står klar til at hjælpe med bl.a. strukturering, rådgivning og gennemførelse af både køb og salg af fast ejendom, såvel i Danmark som på tværs af landegrænser. Derudover yder vi rådgivning i forbindelse med udvikling af ejendomsprojekter, finansiering og kapitalfremskaffelse samt skat og moms.

  • Hvorfor PwC Real Estate?
    Vi har dyb indsigt i ejendomsbranchen, og vores team har bistået med struktureret salg af ejendomme og kommerciel rådgivning ved en lang række transaktioner i ejendomsbranchen.
  • PwC’s globale netværk
    PwC Real Estate trækker på PwC’s globale netværk, som har stor erfaring med rådgivning om og salg af ejendomme, herunder kontakt til europæiske og globale ejendomsinvestorer og -fonde. I kraft af vores lokale og globale PwC-netværk er vi på forkant med muligheder, lovgivning og tendenser i ejendomsbranchen.

Emerging Trends in Real Estate® - Europe 2018

København rykker fire pladser op på listen over de mest attraktive byer for ejendomsinvesteringer og udvikling. Dermed indtager den danske hovedstad en delt anden plads sammen med Frankfurt. Det viser rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2018.

Læs mere og download rapporten

Kontakt os

Olaf Valentin Kjær

Partner, Financial Services and Business Transformation, PwC Denmark

Tlf: 3945 3799

Følg PwC