Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Financial Services Assurance

PwC Financial Services Assurance udfører revision og rådgivning for finansielle virksomheder.

 

PwC Financial Services Assurance udfører revision og rådgivning for finansielle virksomheder. Vi har samlet 40 revisorer fra assistenter til partnere. Vi har i PwC 12 revisorer, der er certificerede til pengeinstitutter, og 9 revisorer, der er certificerede til at påtegne regnskaber for forsikringsselskaber. Heraf er 4 revisorer certificeret til begge områder. Dermed er vi et af de firmaer i Danmark med absolut flest certificeringer, hvilket vi kun kan opretholde, fordi vi har en stor markedsandel.

 • Vi har en dyb indsigt i den finansielle sektor
  FS Assurance er etableret som en separat forretningsenhed, hvor vi har samlet højt specialiserede medarbejdere inden for revision og rådgivning af finansielle virksomheder. Vi kan dermed løbende sparre med hinanden og dermed øge vores kompetenceniveau til glæde for vores kunder.
 • Vi leverer høj kvalitet
  Vi anvender det PwC Globale revisionsværktøj Aura, der giver en ensartethed og høj kvalitet i alle PwCs revisioner. Vi kan kontrollere, gennemgå og rapportere fremgang her og nu til kunden. Herudover anvendes dataanalyseværktøjet HALO og Automate, der er et papirløst godkendelsesværktøj.
 • Stor ekspertise og troværdighed
  Vi vedligeholder og udvikler løbende den viden og know-how, som kunderne efterspørger. Vores arbejdsmetoder og værktøjer er gennemarbejdede, altid ajourførte i forhold til lovgivningskrav. Netop ressourcerne gør, at du hos os får en effektiv og værdiskabende revision. Vi tilfører din årsrapport dén troværdighed, som vores påtegninger og erklæringer indebærer.
 • Kunder og talenter vælger PwC
  Financial Services er markedslede med en markedsandel på 30% af de finansielle virksomheder på Børsen Top 1000. Dette er medvirkende til at vi har success med at tiltrække kunder og talenter.

 

Kontakt os

Per Rolf Larssen

Partner, Financial Services Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3487

Følg PwC