Ejendomsrådgivning

PwC Real Estate tilbyder professionel ejendomsrådgivning inden for en række områder. Vores ambition er at skabe varig værdi for vores kunder, hvilket blandt andet opnås gennem tæt samarbejde i tværfaglige teams.

Vores kommercielle rådgivning kan tage mange former, men altid med én fællesnævner: Vores kommercielle analyser står ikke alene, men underbygges af finansielle samt moms- og skattemæssige forhold, så du som kunde får tilført størst mulig værdi.

Vores team består af personer med mange års erfaring inden for de respektive fagområder, og vi leverer dybdegående og uafhængig rådgivning, der er forankret i professionel og erfaringsbaseret indsigt i ejendomsmarkedet.

Fast ejendom er et område med store værdipotentialer, men også med mange faldgruber, og i samråd med dig får vi sammensat et team, hvis kvalifikationer matcher dine rådgivningsbehov.

Vælg PwC Real Estate for at få adgang til:

Fagspecialister

  • Vi er et bredt forankret team af specialister med betydelig ekspertise og erfaring inden for optimering af ejendomsinvesteringer.

Skræddersyede løsninger

  • Værdi skabes ved at vælge en rådgivning med brede ejendomskompetencer, der sikrer overblik, og som kan analyserer sammenhænge på tværs af fagdiscipliner.

Globalt netværk

  • Ved ejendomsinvesteringer på tværs af grænser vil PwC kunne sammensætte det rigtige team til at varetage dine interesser. PwC har specialiserede teams inden for en række ejendomsklasser, herunder boligejendomme, kontorejendomme, hoteller, lager og produktion, logistik, retail, leisure-faciliteter, grunde og projektudvikling.

Kontakt os

Kim Søberg Petersen

Partner, FS Real Estate, PwC Denmark

Tlf: 3945 3425

Følg PwC