Vi engagerer os i at fremme diversitet

Diversitet i erhvervslivet er en vigtig agenda for PwC. Vi ønsker at være med til at gøre en forskel og skubbe til en positiv udvikling både som virksomhed, i vores branche og i et større samfundsmæssigt perspektiv.

PwC er, sammen med bl.a. Mærsk, McKinsey & Company, Tryg og Coloplast, medstiftende partner af The Diversity Council, som har til formål at fremme diversitet i dansk erhvervsliv. Sammen med andre førende virksomheder i Danmark, ønsker vi med dette tiltag at være med til at finde løsninger og sætte handling bag ved ordene, så vi kan være med til at gøre en forskel på området.

CEO Committee

The Diversity Council har blandt andet etableret en CEO Committee, som Senior Partner og adm. direktør i PwC, Mogens Nørgaard Mogensen, er en del af. Komiteen arbejder for, at man på øverste niveau af organisationerne finder de bedste strategier for diversitet samt direkte synliggør de mest talentfulde kvinder i virksomhederne over for ledelsen. CEO Committee mødes to gange årligt, hvor bl.a. den anerkendte kønsforsker Barbara Annis fra Gender Intelligence Group har gæstet mødet og talt til CEO’erne.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Advanced Leadership Programme

Det strategiske initiativ, Advanced Leadership Programme, er en del af The Diversity Council. Programmet drives i samarbejde med bl.a. AVT Business School og en række ledende eksperter og undervisere fra Harvard, HEC, Oxford og Singularity University. Advanced Leadership Programme skal styrke antallet af kvindelige ledere på øverste niveau i virksomhederne ved at videreudvikle kvindelige talenter med stort potentiale og hjælpe dem på vejen mod topposter i dansk erhvervsliv.

Mød PwC's talentfulde kvinder

Nogle af PwC's talentfulde kvinder deltager i Advanced Leadership Programme. Mød dem her.

Maj-Britt N. Nannestad, Assurance

Betri Pihl Schultze, Tax

< Back

< Back
[+] Read More

I PwC vil vi gerne støtte op om udviklingen for at få flere kvindelige ledere, da det ikke blot er en udfordring i vores egen branche, men i samfundet som helhed. Ved at udveksle synspunkter, erfaringer og viden med andre tror vi på, vi kan være med til at finde nye løsninger.

Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC