Vi engagerer os i at fremme diversitet

Fremmelsen af diversitet i erhvervslivet er en vigtig agenda for PwC, både som virksomhed, men også på et samfundsmæssigt plan. PwC ønsker at være med til at gøre en forskel og være med til at skubbe til en positiv udvikling i et samfundsmæssigt perspektiv og i vores branche.

PwC er, sammen med bl.a. Mærsk, McKinsey & Company, Tryg og Coloplast, medstiftende partner af det nystartede initiativ, Danish Diversity Council, som har til formål at finde fælles diversitetsløsninger i dansk erhvervsliv. Sammen med andre førende virksomheder i Danmark, ønsker vi med dette tiltag at være med til at finde løsninger og sætte handling bag ved ordene, så vi kan være med til at gøre en forskel på området.

CEO Committee

I Danish Diversity Council er der blandt andet etableret en CEO Committee, som Senior Partner og adm. direktør i PwC, Mogens Nørgaard Mogensen, er en del af. I komiteen arbejdes der for, at man på øverste niveau af organisationerne finder de bedste strategier samt direkte synliggør de mest talentfulde kvinder i virksomhederne over for ledelsen. CEO Committee mødes to gange årligt, og var senest samlet i marts, hvor den anerkendte kønsforsker Barbara Annis fra Gender Intelligence Group også gæstede mødet og talte til CEO’erne.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Womens Leadership Program

Som en del af Danish Diversity Council, er det nye strategiske initiativ Womens Leadership Program blevet opført. Lederskabsprogrammet drives i samarbejde med bl.a. AVT Business School og en række ledende eksperter og undervisere fra Harvard, HEC, Oxford og Singularity University, og har til formål at styrke antallet af kvindelige ledere på øverste niveau i virksomhederne, ved at videreudvikle kvindelige talenter med stort potentiale, og hjælpe dem på vejen mod topposter i dansk erhvervsliv.


Mød PwC's talentfulde kvinder

Nogle af PwC's talentfulde kvinder har fået muligheden for at deltage i første årgang af Womens Leadership Program, mød dem her.

Maj-Britt N. Nannestad, Assurance

Hanne Kærhøg, Advisory

Betri Pihl Schultze, Tax

< Back

< Back
[+] Read More

I PwC vil vi gerne støtte op om udviklingen for at få flere kvindelige ledere, da det ikke blot er en udfordring i vores egen branche, men i samfundet som helhed. Ved at udveksle synspunkter, erfaringer og viden med andre tror vi på, vi kan være med til at finde nye løsninger.

Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef, PwC Denmark
Tlf: 3945 3579
E-mail

Susanne Funder
Partner, PwC Denmark
Tlf: 3945 9155
E-mail

Følg PwC