Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Vi engagerer os i at fremme diversitet

Mangfoldighed er væsentligt for PwC, og vi værdsætter forskellighed. Vi ved, at når mennesker med forskellige baggrunde og forskellige synspunkter arbejder sammen, skaber vi mest værdi - for vores kunder, vores medarbejdere og samfundet. Vi ønsker at skabe et inkluderende arbejdsmiljø og stiller skarpt på viden om unconscious bias, så ubevidste fordomme ikke påvirker vigtige beslutninger. Gode rammer for fleksibilitet og wellbeing i hverdagen er en prioritet, og vi har et særligt fokus i disse år på kønsdiversitet, herunder kvinder i ledelse, hvor vi har en ambition om, at minimum 33 % af lederne skal være kvinder i 2030.

Vi er en del af The Diversity Council

PwC blev sammen med bl.a. Mærsk, McKinsey & Company, Tryg og Coloplast, Founding Partner for The Diversity Council i 2016, da det blev stiftet. The Diversity Council har til formål at fremme diversitet i dansk erhvervsliv. Sammen med andre førende virksomheder i Danmark ønsker vi med dette tiltag at være med til at finde løsninger og sætte handling bag ordene, så vi kan være med til at gøre en forskel på området. Vi tiltrådte i 2020 CEO Pledge - ‘The ABCs of Diversity & Inclusion’ sammen med 17 andre ledende virksomheder i Danmark, hvor vi har forpligtet os til at arbejde målrettet med inklusion og diversitet.

Læs mere her

 

Programmer, kampagner og netværk

PwC deltager i en række programmer, kampagner og netværk, som har til formål at fremme arbejdet med flere kvinder i ledelse.

Det strategiske initiativ Advanced Leadership Programme er en del af The Diversity Council. Programmet drives i samarbejde med bl.a. AVT Business School og en række ledende eksperter og undervisere fra Harvard, HEC, Oxford og Singularity University. Programmet skal styrke antallet af kvindelige ledere på øverste niveau i virksomhederne ved at videreudvikle kvindelige talenter med stort potentiale og hjælpe dem på vejen mod topposter i dansk erhvervsliv. PwC har over flere år haft vores kvindelige ledere med i programmet.

High Potential Program er et ledelses- og udviklingsforløb målrettet talentfulde kvindelige ledere, som er i starten af deres karriere. Deltagerne får gennem programmet værktøjer og teknikker til at lede sig selv og deres teams effektivt, ligesom de bliver en del af et internationalt netværk sammen med andre kvindelige ledere fra førende virksomheder. Programmet skræddersyes og ledes af internationale ledelses- og udviklingseksperter og udbydes af Above and Beyond, som er organisationen bag The Diversity Council.

Kampagnen #leadthefuture er en årligt tilbagevendende kampagne, der fokuserer på kvindelige forbilleder, som gennem deres personlige historier kan inspirere unge kvinder til at se, hvordan en STEM-uddannelse (science, technology, economics & mathematics) kan klæde dem på til at “lead the future” og have en reel impact. Kvinder fra PwC deltager og deler sammen med andre rollemodeller deres historier og indsigter med unge kvinder ved arrangementer på udvalgte uddannelsesinstitutioner.

Vi er i 2021 indtrådt i netværket “Target Gender Equality”, som er et netværk, der udbydes af UN Global Compact, og som understøtter virksomheder i at sætte ambitiøse mål for kvinder i ledelse. Vi er en del af netværket, da vi dels ønsker at dele ud af vores erfaring, samtidig med at vi får muligheden for at få inspiration fra andre virksomheder og best practice på området. Der er 300 virksomheder med i netværket fordelt på mere end 44 lande.

< Back

< Back
[+] Read More

Mød nogle af PwC’s talentfulde kvinder

Her kan du møde en række af vores kvindelige ledere i PwC, som på hver deres måde gør en forskel for samfund, kunder og kolleger.


Læs mere

FamilieLiv: Hos PwC ønsker vi at give de bedste muligheder og vilkår

I PwC har vi vores FamilieLiv-pakke, som sikrer gode vilkår og muligheder for nuværende og kommende forældre. Vi ønsker at tilbyde de rammer, der gør, at vores medarbejdere har den nødvendige fleksibilitet til at balancere familie og karriere. Som en del af vores FamilieLiv har vores medarbejdere fx ret til tre betalte børnesygedage, de skal blot have seks måneders ansættelse på fødselstidspunktet for at opnå fuld løn under barselsorlov, alle medarbejdere, som skal på barsel, får et tilbud om at blive en del af et eksternt, professionelt barselsnetværk under orlov, ligesom vores medarbejdere efter endt orlov også har mulighed for at gå på en anden arbejdstid eller lave aftale om helt at undgå overtid. Vi har desuden fokus på at tilbyde mentorordninger ifm. barsel samt fokus på at klæde vores ledere på til at sikre, at vores barslende medarbejdere kommer godt tilbage til deres arbejdsliv efter endt barsel.

Kontakt os

Christian Østergaard

Christian Østergaard

Partner, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3686

Pernille Stokholm Bøg

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC