PwC i Aalborg

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Aalborg.

Vores team af statsautoriserede revisorer i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Vi hjælper bl.a med generationsskifte, økonomiske analyser, international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab, international bogføring og EU-projekter.  

PwC har ligeledes en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

Vores lokale PwC-afdeling er en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi samarbejder vi dagligt med de øvrige kontorer i Danmark og over 2.400 specialiserede kolleger, som vi kan trække på, når vi hjælper vores kunder. Desuden trækker vi på et globalt netværk med kolleger fra hele verden.

PwC i Aalborg

Skelagervej 1A,
9000 Aalborg

Tlf. 9635 4000

Find vej Kontakt os

Playback of this video is not currently available

1:12

Runners Lab ApS: “Det er fedt at være en del af noget større.”

Peter Mousten er CEO i Runners Lab ApS og bruger PwC som rådgiver. PwC hjælper blandt andet Runners Lab ApS igennem svære perioder, og ejerlederen siger, at han altid er blevet mødt i øjenhøjde og med respekt. For Peter Mousten er det afgørende, at PwC er en større revisionsvirksomhed, hvor han kan drage fordel af sin rådgivers store netværk. Han roser derudover PwC for at være effektive med muligheder og løsninger, så Runners Lab ApS kan komme hurtigere videre med deres forretning.

Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

Line Borregaard

Partner, Statsaut. revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4042

E-mail

Rasmus Mellergaard Stenskrog

Partner, Assurance, statsaut. revisor, Aalborg , PwC Denmark

5122 8812

E-mail

Torben Toft Kristensen

Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4024

E-mail

Kontakt os

PwC Aalborg

Skelagervej 1A, 9000 Aalborg , PwC Denmark

Tlf: 9635 4000

Følg PwC