Vinderne i region Hovedstaden er fundet

Årets Ejerleder 2023

Ejerleder bag Jespers Torvekøkken vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden

Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Hovedstaden. Ejerlederen har stået i spidsen for og været medejer af Jespers Torvekøkken siden 2011 og har formået at skabe en markant vækst i et svært marked. Ronny Saul fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos Dansk Erhverv i den gamle børsbygning i København.

Læs pressemeddelelse

Søren Tscherning fra Tscherning Holding A/S vinder Temaprisen 2023 i Hovedstaden

Søren Tscherning fra Tscherning Holding A/S har netop modtaget Årets Regionale Temapris i Hovedstaden ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit store arbejde med den grønne transformation. Søren Tscherning fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen i Børssalen hos Dansk Erhverv i København.

Læs pressemeddelelse

Årets Helt i region Hovedstaden er Louise Schønau og Marie Raskov

Louise Schønau og Marie Raskov er vindere af Årets Heltinde i Hovedstaden 2023. De modtager prisen for deres ekstraordinære indsats for Børneriget Fonden, der har som formål at støtte udviklingen af Danmarks nye børnerige – Mary Elizabeths Hospital. Gennem samarbejde og bidrag fra virksomheder, fonde og privatpersoner er de med til at sikre finansiering til forskning, avanceret teknologi og design af rammer til familielivet under alvorlig sygdom.

Mød de tre finalister i region Hovedstaden

Playback of this video is not currently available

2:26

Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken

Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 af kok Jesper Holmberg ud fra en vision og ambition om at lave velsmagende, sund og lækker frokost til medarbejdere rundt om i virksomhederne i Storkøbenhavn. Siden dengang er Jespers Torvekøkken vokset støt hvert år og har i dag udvidet med catering af selskabsmad og kantinedrift. I 2020 udtrådte grundlægger Jesper Holmberg af ejerkredsen. Administrerende direktør Ronny Saul og bestyrelsesformand Jesper Michael Buster Reinhardt ejer i dag det fulde ejerskab (50/50).

Playback of this video is not currently available

2:33

Kasper Gaarsvig Egelund fra Vipp

Kasper Gaarsvig Egelund er ejerleder af den familieejede designvirksomhed Vipp. Kasper er tredjegenerations ejerleder i Vipp og har overtaget styringen fra sin mor, Jette Egelund, som dog stadig er klar med sparring gennem sin post som formand for Vipps bestyrelse. Kasper er en ejerleder, der går forrest og udgør et naturligt centrum i virksomheden. Han har fuldt fokus på dansk designtradition og det æstetiske rundt om Vipps produkter.

Playback of this video is not currently available

2:36

Heidi P. Behrens fra TMC Nordic

Heidi P. Behren grundlagde TMC Nordic i 2004 og sælger skønhedsprodukter af høj kvalitet. Heidi har taget TMC Nordic til nye højder, særligt de seneste tre år, hvor virksomheden er vækstet med mere end 100 %. Heidi driver en yderst professionel virksomhed, hvor hun formår at involvere ledergruppen, interessenter og bestyrelsen i sin ledelsesrejse. Derudover har Heidi en jordnær og menneskelig tilgang til at være ejerleder.

Se hvem der vinder Årets Ejerleder 2023

Tilmeld dig landskåringen

Kontakt os

Flemming Eghoff

Partner, København, PwC Denmark

3945 3175

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Mette Christiansen

Senior Manager, København, PwC Denmark

3945 3473

E-mail

Følg PwC