Vinderne i region Østjylland er fundet

Årets Ejerleder 2023

Søstrene Grene-topchef vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i region Østjylland

Mikkel Grene fra Søstrene Grene vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Østjylland. Han lever efter den helt særlige søsterånd og har videreført familievirksomhedens værdier, hvilket har sikret en høj vækst og bemærkelsesværdige flotte resultater. Han fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring på ARoS i Aarhus.

Læs pressemeddelelse

Anders Byriel fra Kvadrat vinder Temaprisen 2023 i region Østjylland

Anders Byriel fra Kvadrat har netop modtaget Årets Regionale Temapris i Østjylland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for sit arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Anders Byriel fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen på ARoS i Aarhus.

Læs pressemeddelelse

Årets Helt i region Østjylland er professor Mette Neville

Vinderen af Årets Heltinde i Region Østjylland går til professor Mette Neville. Mette har som professor på Aarhus Universitet dedikeret stort set hele sit faglige virke til små og mellemstore virksomheder. Hun har i godt 40 år beskæftiget sig med små og mellemstore virksomheder og har udgivet 118 videnskabelige publikationer. Derudover er Mette bl.a. leder af Center for Små og Mellemstore Virksomheder og en del af regeringens SMV:Board for digital omstilling. Hun er forfatter, institutleder, forskningsleder og centerleder. Mette skaber med sin store viden og mangeårige indsats på SMV-området ekstraordinær værdi for mange virksomheder. Hun er en rollemodel, som fortjener anerkendelse for sit dedikerede arbejde.

Mød de tre finalister i region Østjylland

Playback of this video is not currently available

2:44

Christian Skovbo fra Aduro

Christian Skovbo har ledet brændeovnsvirksomheden Aduro siden 2005 med betydelig succes. Aduro har oplevet en markant vækst i omsætningen på næsten 100 % i løbet af de seneste tre år. Som ejerleder udstråler Christian energi og et tydeligt drive i sit daglige arbejde, og han brænder for at udvikle virksomhedens medarbejdere.

Playback of this video is not currently available

2:31

Michael Gadeberg og Søren Bunk fra Dansk IngeniørService

Michael grundlagde Dansk IngeniørService i 1997, og kort tid efter kom Søren med. Virksomheden har siden den tid gennemgået en markant udvikling. Fra kun at operere på det danske marked er Dansk IngeniørService nu en international virksomhed med imponerende vækstrater, som er til stede i Polen, Spanien, Frankrig, Indien og USA.

Playback of this video is not currently available

2:10

Mikkel Grene fra Søstrene Grene

Søstrene Grene blev grundlagt i Aarhus i 1973 af Inger Grene og hendes ægtemand Knud Cresten Vaupell Olsen. Butikkerne drives af lokale partnere som franchise – nogle steder også som joint venture. De 260 butikker sælger varer inden for kategorier som bl.a. interiør, legetøj, hobby og mad. Butikkerne er bygget op i en æstetisk labyrint, hvor kunderne kan handle til lyden af klassisk musik. 

Se hvem der vinder Årets Ejerleder 2023

Tilmeld dig landskåringen

Kontakt os

Mads Meldgaard

Partner, Assurance, Aarhus, PwC Denmark

8932 5734

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Helle Rong Bøgehave

Projektkoordinator, Aarhus, PwC Denmark

8932 5718

E-mail

Følg PwC