Vinderne i region Sydjylland er fundet

Årets Ejerleder 2023

Ægteparret bag Gram og Nybøl Godser vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Sydjylland

Sanne og Svend Brodersen fra Gram og Nybøl Godser A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Sydjylland. Ægteparret har drevet Gram Slot siden 2007 og er gået fra at være en lille virksomhed til nu at være en succesfuld kulturinstitution i Sønderjylland med tusindvis af kunder og over 100 ansatte. Ejerlederne fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Vejle.

Læs pressemeddelelse

Far og søn bag 60 år gammel familieejet virksomhed vinder Temaprisen 2023 i Sydjylland

Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft fra Alfix A/S har netop modtaget Årets Regionale Temapris i Sydjylland ved Årets Ejerleder 2023. Ejerlederen modtager prisen for deres mangeårige arbejde med bæredygtighed og fokus på at blive en grønnere virksomhed. Torben Carstensen Toft og Anders Bertelsen Toft fik overrakt prisen ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Vejle.

Læs pressemeddelelse

Årets Helt i Region Sydjylland er Even Ramsland

Vinderen af Årets Helt i Sydjylland går til Even Ramsland, der står bag foreningen RECOVERY BULLS. Even stiftede foreningen i 2016 med det formål at hjælpe mennesker i udsatte og sårbare positioner gennem idrætsaktiviteter. På kort tid er Evens arbejde og RECOVERY BULLS blevet en succes, og der er blevet oprettet afdelinger i hele Danmark. Even er en ildsjæl, som har hjertet på rette sted. Han har gjort en positiv forskel for mange mennesker over hele landet, og hans arbejde er til stor inspiration og fortjener anerkendelse. Derfor er han vinder af Årets Helt i Sydjylland 2023.

Mød de tre finalister i region Sydjylland

Playback of this video is not currently available

2:44

Sanne og Svend Brodersen fra Gram og Nybøl Godser A/S

Ægteparret Sanne og Svend Brodersen har drevet Gram Slot siden 2007. Virksomheden er gået fra at være en mindre virksomhed til i dag at beskæftige over 100 medarbejdere og have hele 120.000 gæster om året. Ejerlederne driver både hotel og restaurant, økologisk landbrug, events og kulturformidling.

Playback of this video is not currently available

2:37

Anders Kjær Jørgensen fra JUAL Group A/S

Metalvirksomheden JUAL blev etableret i slutningen af 1960’erne, og Anders Kjær Jørgensen er andengenerations ejerleder. Anders har som ejerleder navigeret JUAL gennem både kriser og succeser på imponerende vis, og i de seneste fem år har virksomheden oplevet en vækst på over 50 %. Anders har en hands-on tilgang til ledelse og er i tæt kontakt med sine medarbejdere. Han prioriterer åbenhed og værdsætter alles meninger. Anders er en selvlært ejerleder, der gennem med- og modgang har løftet JUAL til et nyt niveau.

Playback of this video is not currently available

2:34

Mads Vesterby Hansen, Troels Johansson & Mikkel Knudsen fra WoodUpp Group A/S

Mads Vesterby Hansen grundlagde WoodUpp i 2015. WoodUpp producerer og sælger akustikpaneler. Sidenhen har Mads fået Troels Johansson og Mikkel Knudsen med om bord. De tre ejerledere har i den grad skabt en imponerende udvikling i WoodUpp. De har gjort virksomheden international og er etableret i Tyskland, Sverige, Holland og Storbritannien. Mads, Troels og Mikkel er ambitiøse, målrettede og meget dedikerede til virksomheden og deres medarbejdere. Ejerlederne stræber efter at give kunderne en unik oplevelse, samtidig med at de skaber en attraktiv arbejdsplads.

Se hvem der vinder Årets Ejerleder 2023

Tilmeld dig landskåringen

Kontakt os

Palle H. Jensen

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2961 3097

E-mail

Mariane Knudsen

Koordinator, Trekantområdet, PwC Denmark

7921 2856

E-mail

Jane Slot

Business Development Coordinator, Esbjerg, PwC Denmark

2132 5119

E-mail

Følg PwC