Procesoptimering

Optimering af processer for effektive og pålidelige arbejdsgange.

Selvom forretningsprocesser typisk er designet til at sikre effektivitet og kvalitet i det daglige arbejde, ser vi ofte, at disse bliver forældet i takt med, at organisationer udvikles, hvorfor processer ofte ender med at besværliggøre driften. I særlige tilfælde kan processerne skabe flaskehalse og ’workarounds’, som ikke er hensigtsmæssigt i forhold til at sikre højest mulige effektivitet og rette fokus i finansafdelingen. Hvis I kan nikke genkendende til dette, står vi klar med et hold af specialister, der kan gennemgå samtlige administrative processer og interne kontroller, identificere svage led og herefter assistere med implementering af tiltag, der sikrer større effektivitet og tidsbesparelser i de daglige processer.

CFO Service kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Et klart overblik over alle administrative processer
  • Sikring af, at forretningsgange udføres efter ’best practice’
  • Risk management i sammenhæng med optimering af processer
  • Forslag til optimeringsinitiativer.

Processer, der ikke er optimerede og forenklede, spilder ikke bare værdifuld tid og ressourcer for alle involverede parter, men øger også risikoen for fejl.

Efterprøvet koncept

Vores 360 graders procesoptimeringskoncept er baseret på ’best practice’ og erfaring fra talrige organisationer på tværs af brancher. Vores team giver jer således adgang til den nyeste viden omkring finansielle processer og implementering heraf.
 

Vejledning samt vidensdeling

Vi bestræber os altid på at dele ud af vores viden og erfaringer samtidig med, at vi implementerer nye arbejdsgange i jeres organisation. Når vi har afsluttet vores arbejde, sikrer vi en effektiv overdragelse til jeres team, således at processerne kan udføres, selv når projektet er tilendebragt.
 

Akut behov for support

Med over 80 konsulenter med stor erfaring inden for økonomifunktionen kan vi matche de rette profiler til netop jeres organisation. Vores medarbejdere har gennem deres tilstedeværelse i andre organisationer stor viden om, hvordan finansielle processer udføres mest effektivt og kan derfor hurtigt assistere jer med at forstå og optimere disse.
 

Erfaring fra mange brancher

Med international erfaring fra adskillelige brancher og organisationstyper, har vi kompetencerne til at identificere og optimere ineffektive processer. Jeres organisation er derved sikret, således at jeres arbejdsgange er værdiskabende og baseret på den nyeste viden og teknologi.
 

Prioriterede handlinger

Når vi har analyseret jeres processer, udarbejdes en rapport, der indeholder samtlige anbefalinger, hvilket sikrer, at de mest værdiskabende initiativer bliver prioriteret først. Vores team kan dernæst, hvis det ønskes, være behjælpelige med at implementere de nye forretningsgange i jeres organisation.

Kontakt os

Thomas Stockmarr

Thomas Stockmarr

Partner, CFO Service, Hellerup, PwC Denmark

Tlf: 3093 4205

Johan Bogentoft

Johan Bogentoft

Partner, CFO Service, Hellerup, PwC Denmark

Tlf: 3945 3105

Kristian  Frederiksen

Kristian Frederiksen

Partner, CFO Service, Aarhus, PwC Denmark

Tlf: 9123 0050

Følg PwC