Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Projekter

Ressourcer og styring, der sikrer gennemførelse af projekter til rette tid, omkostninger og kvalitet.

Vi kan assistere jer uanset, hvilke udfordringer I oplever i forhold til eksisterende eller nye projekter. Vi kan tilbyde alt fra operationelle ressourcer til projektledere, der sikrer gennemførsel af et givent projekt inden for aftalte deadlines, budgetter og kvalitetskriterier.

Med udgangspunkt i vores omfattende projekterfaring fra en bred vifte af organisationer og sektorer har vi de nødvendige ressourcer og kompetencer, der kan sikre en succesfuld gennemførsel af jeres organisations projekter. 

CFO Service kan bl.a. hjælpe jer med:

  • Kritiske projekter med stramme deadlines
  • Ressourcer og kompetencer
  • Udfordringer i forbindelse med opstart og afslutning af projekter
  • Operationelle udfordringer.
 

Dokumenterede metoder og værktøjer

Vores tilgang til projektledelse er baseret på veldokumenterede processer, afprøvede metoder og værktøjer, som vores kunder på globalt niveau har anvendt med succes. Vores arbejdsprocesser er velstrukturerede og transparente for alle parter i et givent projekt.

Akut behov for support

Vi tilpasser os jeres projekt både i relation til ressourcemængde og specialistviden, da vi råder over adskillige konsulenter med kompetencer i projektledelse. Dermed opnår I hurtige resultater, mens vi sikrer, at projektet bliver gennemført inden for aftalte rammebetingelser.

Vejledning og vidensdeling

Jeres team vil i løbet af processen opleve et kompetenceløft, da vi deler vores viden samt implementerer nye processer i jeres organisation. Når vores rolle er opfyldt, sikrer vi en effektiv overdragelse til nøglemedarbejdere, således at I fremadrettet er selvkørende.
 

Erfaring fra adskillige projekter og sektorer

Vores internationale erfaring fra forskellige projekter på tværs af brancher har givet os dyb indsigt i de faktorer, som sikrer succesfulde projekter, samt hvilke faldgruber, der bør undgås. I er derved sikret erfarne ressourcer, der kan lede jeres projekter sikkert i mål.

Skalérbare løsninger

Under hele projektforløbet leverer vi skalérbare løsninger, der sikrer, at eventuelle ændringer eller udfordringer håndteres uden at påvirke projektets overordnede kvalitet eller tidsplan.

Kontakt os

Thomas Stockmarr

Thomas Stockmarr

Partner, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3093 4205

Johan Bogentoft

Johan Bogentoft

Partner, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3105

Kristian  Frederiksen

Kristian Frederiksen

Partner, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 9123 0050

Følg PwC