Russian Desk

Ønsker din virksomhed professionel rådgivning til at drive forretning i Rusland?

Eller er din virksomhed en russisk virksomhed, som søger vækstmuligheder i Skandinavien?

Med vores ekspertviden, resurser og globale netværk kan PwC's Russian Desk i Danmark hjælpe dig med at gøre din forretning i Rusland til en succes.

Russian Desk (PwC Danmark) er en integreret del af PwC's omfattende globale netværk, som tilbyder international rådgivning til virksomheder, der driver forretning i Rusland og for russiske virksomheder, der ønsker at etablere sig i Europa.

PwCs Russian Desk består af erfarne konsulenter med bred viden om russiske skatte- og forretningsmæssige forhold. Med vores brede viden om det skandinaviske og russiske erhvervsliv kan vi tilbyde en lang række serviceydelser, som opfylder din virksomheds behov.

Vi har sammensat et team af rådgivere i både Danmark og Rusland, som taler dit sprog, og som kender til de finansielle, juridiske, skatte- og regnskabsmæssige udfordringer i begge lande. Ved at kontakte Russian Desk behøver du ikke selv at bruge tid og energi på at finde frem til de rigtige myndigheder eller rådgivere i det andet land.

Driver din virksomhed forretning i Rusland?

Forbliv aktiv på det russiske marked

I de senere år har det russiske marked fokuseret på skandinaviske virksomheder, der har foretaget store investeringer i industrier inden for fødevarer og landbrug, lægemidler samt, IT og industrielt udstyr. Investeringsaktiviteter, der involverer Rusland, er nu reduceret på grund af den Russiske økonomiske situation. Vores vigtiste formål er at hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed i Rusland fortsætter med at køre problemfrit og at rådgive om forskellige forretningsmæssige spørgsmål, der opstår på grund af det nuværende erhvervsklima i Rusland.

Vi fokusere især på at støtte din virksomheds eksport til Rusland som på nuværende tidspunkt står overfor mange udfordringer forbundet med det russiske toldvæsens administration og kontrol.

Hvis din virksomhed allerede er aktiv i Rusland eller er ved at blive aktiv, kan vi tilbyde følgende rådgivning:

  • Etablering af virksomhed, assistance med alle juridiske og skattemæssige problemstillinger.
  • Internationale arbejdsophold og udstationeringer.
  • Rådgivning omkring skat og struktur (selskabs- og personskat).
  • Outsourcing af bogføring og lønadministration.
  • Forberedelse af skattemæssig, økonomisk og lønrapportering og indsendelse på vegne af virksomhederne.
  • Transfer pricing-ydelser.

Kontakt os

Jørgen Juul Andersen

Partner, Transfer Pricing

Tlf: 3945 9434

Nadezhda Maksimova

Senior Manager

Tlf: 8932 0066

Følg PwC